Boxkleden

De boxkleden die je hier vindt, zien er heel leuk uit! De unieke designs, lieve patroontjes, hippe kleuren en originele afbeeldingen op de kleden maken het voor de baby extra interessant om te spelen en voor jou is het leuk om naar te kijken. Omdat je baby veel tijd op het boxkleed zal doorbrengen is het zaak dat je een kleed kiest die je niet snel zat raakt. Door meerdere boxkleden te kopen kan je af en toe de kleden afwisselen en goed uitwassen. Door de ruime keus uit verschillende soorten kleden kan je de kleden kiezen die perfect bij jou en je huis passen!

[display_filter store=”38″][display_pages store=”38″][user_pages store=”38″][user_sort store=”38″]

[display_multi store=”38″]

[display_pages store=”38″][user_pages store=”38″]

Comfortabel rollen en spelen

De baby speelt, draait en slaapt op het kleed. Een lekker zacht kleed waarbij je de harde boxbodem bijna niet voelt, is het beste voor je baby. Boxkleden die je vast kunt maken aan de spijlen van de box zijn ideaal! Als je baby gaat rollen, verschuiven deze kleden niet en kan je baby op het warme deken blijven liggen in plaats van dat het op de houten boxbodem terecht komt. Er zijn ook kleden met een opstaand randje voor in de box. Met deze kleden stoot je kindje zich minder snel aan de boxrand.

Voor elke box een kleed

Bij de box die je hebt gekocht moet natuurlijk een mooi bijpassend kleed gekocht worden. Neem een kleed in zachte babykleuren bij een eigentijdse box of kies een kleurrijk kleed met sterren bij een strakke box. Zo creëer jij je eigen huisstijl! Doordat er verschillende vormen en maten boxen zijn, zijn er voor verschillende soorten boxen bijpassende boxkleden in de juiste maat. Als de maat van de box en het boxkleed matchen, ziet het er gelijk een stuk beter uit!

De babykamer met sterren van Natalie

Ontroerend: onbekende vrouw biedt aan draagmoeder te zijn

Filmpje: Tweelingzusjes spelen stiekem kiekeboe

Sluiten