Drinkbekers

De flesjes op deze site kan je zowel gebruiken als je flesvoeding geeft, als ook wanneer je borstvoeding geeft. Afgekolfde melk kan eenvoudig in de flesjes gegoten worden.

[display_filter store=”63″][display_pages store=”63″][user_pages store=”63″][user_sort store=”63″]

[display_multi store=”63″]

[display_pages store=”63″][user_pages store=”63″]

0-4 maanden

Het geven van de fles is echt een heerlijk samen-moment. Dicht tegen elkaar aan vorm je een bijzondere band met je kind. De flesjes die je hier vindt stimuleren de natuurlijke voedingsreflexen van baby’s. Je begint met een flesje van 120 ml. Het is belangrijk om een flesje te kiezen dat goed is voor je baby. Flesjes met een siliconen speen voelen zacht aan op de tong en zijn daarom fijn voor newborns. Alle flesjes zijn volkomen bpa-vrij.

Geen buikkrampjes

Door speciale flesjes in een S-vorm heeft je baby minder last van koliek. Door de vorm blijft de speen altijd met melk gevuld in plaats van met lucht. Hierdoor verminderd het s-flesje de kans op spugen, boertjes, darmkrampjes en oorpijn. Deze vorm van flesjes is niet alleen goed voor de baby, maar ook voor jou. Je krijgt een betere zithouding tijdens het voeden en hebt hierdoor minder last van je rug.

4-9 maanden

Je baby grijpt al snel met zijn handjes naar de fles. Rond de 4e maand kan je hier gebruik van maken door een flesje met oortjes te geven. Er zijn ook losse handgrepen te koop. Hierdoor wordt je baby voorbereid op het zelf vasthouden van de fles.

Gebruikersgemak

Maak het jezelf makkelijk door de juiste babyfles te kiezen. Een fles met een grote opening is niet alleen makkelijk te vullen, maar ook eenvoudiger schoon te maken. Ga je ergens heen, dan is een fles met zelf-steriliserende functie praktisch. Voor je kind is het fijn als het flesje een ventilerende bodem heeft. Hierdoor ademt het flesje en zuigt je sterker wordende baby het flesje niet vacuüm.

Vanaf 9 maanden

Na een aantal maanden kan je beginnen met tuitbekertjes of rietjesbekers. Bij tuitbekers kan je kiezen uit een harde of zachte tuit. Net wat je kindje fijn vindt! Anti-lek bekertjes voorkomen dat je baby drinken morst.

Vanaf 1 jaar
Als je baby een jaar oud is kan je beginnen met een echte beker. Deze kan je los kopen, maar ook samen met andere delen van een kinderservies. De bekers hebben soms nog twee oren, andere bekers hebben een neusuitsparing, waardoor je dreumes zijn hoofdje niet naar achter hoeft te doen bij het drinken. Hierdoor wordt er minder gemorst. De aangegeven maanden zijn natuurlijk een advies. Kijk of je baby er aan toe is om zelf te drinken en begin dan met oefenen.

stel doet prachtige timelapse
Hadden wij maar zo’n originele timelapse van onze zwangerschap!

baby met bos haar
Wauw, de dochter van Doutzen heeft een énorme bos haar!

baby opeten moeders
Waarom moeders hun baby ‘wel kunnen opeten’

Sluiten