Luiertas

Een luiertas is super praktisch! Je kunt er alles in kwijt wat je nodig hebt als je even op uit gaat. In zo’n verzorgingstas kan je behalve luiers ook allerlei baby verzorgingsproducten en kleertjes kwijt. Wat je bijvoorbeeld niet wil vergeten is een speen, een flesje, babyvoeding, schone kleertjes en natuurlijk de luiers.

[display_filter store=”47″][display_pages store=”47″][user_pages store=”47″][user_sort store=”47″]

[display_multi store=”47″]

[display_pages store=”47″][user_pages store=”47″]

Handige extra’s

Net als bij andere tassen wil je een tas die makkelijk te tillen is. Zeker wanneer je ook nog andere spullen of je baby moet tillen. Een tas die je behalve als handtas ook als schoudertas of cross body tas kunt dragen, zijn daarom erg fijn! Wanneer weg gaat met de kinderwagen is een tas handig die je aan de kinderwagen kunt bevestigen. Met een waterdichte voering is je tas beveiligd tegen lekkende flesjes. Wanneer je verschillende vakken hebt, kan je spullen makkelijker terugvinden. En heb je wel eens gedacht aan een tas met verschoonmatje eraan?

In stijl over straat

Behalve alle functionele zaken wil je ook gewoon een modieuze tas die je mooi vindt en die bij je past. Want niemand wil een saaie tas als er ook zoveel trendy tassen bestaan. Wil je een strakke leren tas, of vind je een stoffen tas met een hip printje juist leuk? Vind je een rits of gespjes leuker staan. Moet de tas bij de kinderwagen staan, of maakt dat niet uit? Denk er ook aan dat zowel de vader als de moeder van de baby de tas leuk moet vinden om te dragen. Of kies juist voor een specifieke mamatas of papatas.

5x grappige geboortekaartjes

Prachtige wens voor een newborn

hilarisch deze ouders doen aan liplezen met hun baby
[Filmpje] Hilarisch! Deze ouders doen aan liplezen bij hun baby.

Sluiten