Slabbetjes

Ja, eten en drinken gaat bij baby’s altijd samen met kliederen. Maar met het juiste slabbetje of monddoek is dit helemaal geen probleem! Je kind blijft gewoon schoon!

[display_filter store=”64″][display_pages store=”64″][user_pages store=”64″][user_sort store=”64″]

[display_multi store=”64″]

[display_pages store=”64″][user_pages store=”64″]

Spuugdoekjes

Met een kleine baby zijn spuugdoeken erg praktisch om te gebruiken. Deze leg je over de borst en het buikje van je baby heen als je de fles geeft. Ook gebruik je het om over je schouder heen te leggen om je baby een boertje te laten doen. Als je baby toch nog wat spuugt, veeg je met de monddoek de spuug zo van het gezicht en de kleertjes af. Super handig!

Uitwasbaar

Slabbetjes en spuugdoekjes zijn er om vies te worden. Gelukkig kan je de katoenen en badstoffen slabbetjes zo weer uitwassen en weer schoon omdoen. Sommige slabbetjes kan je ook met een natte doek afnemen en de slabbetjes die van hard plastic zijn, kan je zelfs in de vaatwasser doen.

De grootste knoeiers

Je kunt al zien dat er heel veel verschillende soorten slabbetjes zijn. Voor de grootste knoeiers is er de mouwslab. Deze slab heeft ook mouwen, waardoor je kind dat vrolijk in de vla slaat, niet z’n nieuwe kleren vies maakt. Ook slabjes met een opvangbakje of opvangzakje zijn ideaal. Bij kinderen die zelf gaan leren eten, valt er namelijk regelmatig wat naar beneden.

Teksten & kleuren

Vind je de slabbetjes met teksten ook al zo leuk? Er zijn lekkere eigenwijze teksten, lieve teksten en ook speciale teksten voor bezoekjes aan opa’s en oma’s. Maar ook zonder tekst zijn de slabbetjes leuk. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren en ontwerpen. zo hebben sommige slabjes een kartelrandje, terwijl anderen een meer vierkante vorm hebben. Het ene slabje sluit je met drukknopen en het andere met klittenband. Keuze genoeg!

hartjeskaarten
De leukste hartjeskaarten op een rijtje!

Onze 5 favoriete artikelen op Babyblog.nl

zwangerschapskleding kopen beschuit in aantocht
Beschuit in aantocht | Week 14

Sluiten