Mobiel

Mobiel voor de kinderkamer

Wat ziet zo’n mobiel er gezellig uit! De vormen en thema’s die ze hebben, zijn zo divers! Voor elk huishouden zit er wel iets geschikts tussen. Een baby mobiel draait vrolijk rond en is leuk om naar te kijken. Vind je het leuk om knuffeltjes aan het mobiel te hebben, of vind je juist verschillende vormen of kleuren belangrijk? Je vindt het allemaal hier op deze site!

[display_filter store=”42″][display_pages store=”42″][user_pages store=”42″][user_sort store=”42″]

[display_multi store=”42″]

[display_pages store=”42″][user_pages store=”42″]

Spelend leren

In de eerste maand leert de baby om zich te focussen op voorwerpen tot 10 centimeter afstand. In de maanden die volgen kan de baby steeds verder kijken. Een mobiel boven het ledikantje of een boxmobiel is dan leuk om te plaatsen. Een baby kijkt graag naar de ronddraaiende knuffeltjes en vormpjes. Door te spelen met het mobiel leert je baby niet alleen zijn zicht te focussen, maar ook worden de armspieren en handjes getraind.

Rustgevend muziekje

Een mobiel kan je eenvoudig aan de wieg of aan de rand van een ledikantje bevestigen. Als je een muziekmobiel koopt, kan je het daarom gelijk gebruiken als slaapliedje voor je baby. De zachte babyliedjes hebben een kalmerende werking en sussen je kleintje zo in slaap! Sommige mobielen hebben zelfs meerdere melodietjes waar je baby naar kan luisteren en andere mobielen hebben een lampje erin die ‘s nachts aankan. Bedenk of je het mobiel vooral wil gebruiken voor boven de box, of juist voor boven het wiegje of ledikant en sla je slag!

10 toffe kindernamen van BN’ers

8 zwangere juffen op 1 school

Mooie foto’s met zwangere mama

Sluiten