Badje

Badderen is voor baby’s een echt ontspan momentje. Bovendien kan het in de zomer, wanneer het warm is, goed dienen om verkoeling te geven aan je baby. In deze shop kan je rondkijken voor mooie badjes in verschillende kleuren en merken. Zo is er altijd een badje dat bij jouw badkamer past.

[display_filter store=”54″][display_pages store=”54″][user_pages store=”54″][user_sort store=”54″]

[display_multi store=”54″]

[display_pages store=”54″][user_pages store=”54″]

Badkuip

Het babybadje in de kuipvorm is de meest gangbare badje. Door de vorm wordt je baby optimaal ondersteund. Ook is het handig dat je deze badjes op een badstandaard kunt plaatsen. De badkuipjes bestaan in standaardmaten van 84 en 100 centimeter. Tot ongeveer zes maanden kan je het kleine badje gebruiken voor je newborn. Daarna ben je toe aan een groter babybadje.

Bademmer

De bademmer, of tummy tub, is een wat ouderwetsere vorm voor een babybadje. Het voordeel is dat het qua vorm meer lijkt op de baarmoeder, wat je kindje fijn zal vinden. Je baby kan tot de schoudertjes onder water zitten en de randen van de emmer voelen. Het ene kind zal hier meer van houden dan het andere kindje. Pas wel op dat je baby geen badproducten in zijn of haar ogen krijgt.

Verschillende materialen

De badjes in deze shop hebben verschillende materialen. Je hebt de standaard kunststof badjes, maar ook badjes die gemaakt zijn van speciale materialen die de warmte van het water vasthouden en minder hart zijn voor de baby. Ook de kunststofbadjes zijn kindvriendelijk. Door de ronde randen kan je baby zich niet snijden.

Geen last meer van je rug

Met de badstandaarden op deze site kan je staand je baby wassen. Dat is ideaal, want zo krijg je geen pijnlijke rug! De standaarden bestaan in verschillende hoogtes. Kies voor het badstandaard dat past bij jouw hoogte en het badje dat je besteld. Ook kan je de standaarden in verschillende groottes bestellen. Zo kan je een badje van 84 cm en van 100 centimeter op de standaarden plaatsen. De badstandaarden kan je eenvoudig uitklappen en opbergen. Hierdoor staat het niet in de weg als je zelf van de badkamer gebruik wilt maken. Op de meeste standaarden kan je het basisbadje goed plaatsen, maar kijk het voor de zekerheid na.

Beschuit in aantocht | Week 12

babynamen van de toekomst
Worden dit de babynamen van de toekomst?

Jaa! We vonden verkoopadressen van deze grappige zwangerschapsshirts!

Sluiten