Badkleding

Ga je op vakantie in je zwangerschap of ga je een dagje relaxen in een zwembad? Dan is de zwangerschapsbadmode van deze site echt wat voor jou! Het water is de plek waar je op een warme zomerse dag heerlijk kunt ontspannen. Neem een momentje met je partner en geniet van top tot teen!

[display_filter store=”26″][display_pages store=”26″][user_pages store=”26″][user_sort store=”26″]

[display_multi store=”26″]

[display_pages store=”26″][user_pages store=”26″]

Bikini’s

Wanneer je lichaam verandert door je zwangerschap kan je niet meer de badkleding aan die je eerder wel aan kon. De positiebadkleding is mooi afgestemd op jouw vormen. Tussen de zwangerschapsbadkleding zie je relatief meer badpakken, maar je kunt ook tankini’s of bikini’s kopen. In een bikini valt je buik extra goed op. De tops koop je afzonderlijk van je broekjes. Hierdoor kan je je bikini afstemmen op jouw vormen. Als je een extra grote cup heb gekregen, moet je goed overwegen of je een top met een halter koopt. Door het gewicht aan je nek, kan je soms nekpijn krijgen. Beslis voor jezelf wat jij het prettigst vindt.

Bedekte buik

Wil je liever dat je buik niet té erg opvalt? Dan is een tankini of een badpak de badmode die je nodig hebt. De badpakken en tankinitops hebben extra ruimte voor jouw groeiende buik. Tankini’s hebben een extra lange top, zodat deze helemaal over de buik valt. Het voordeel van een tankini is dat je het kunt combineren met een tankinibroekje of bikinibroekje naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een broekje met pijpjes of met een hipster of slipvorm.

Kleuren en designs

Zie je ook al zoveel leuke patroontjes tussen deze modellen badkleding? Motiefjes in kleding is helemaal in. Er zijn badpakken met stipjes en bikini’s met leuke designs. Je vindt ook leuke badmode met effen kleuren. Zoek badmode die bij je jouw stijl, vorm en huidskleur staat en geniet van een heerlijke dag aan en in het water!

films over zwangerschap en baby
10 films/series om je zwangerschapshormonen te stillen

De mooiste typisch Mexicaanse zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s

Supermama bestaat. Je raadt nooit wie het is.

Sluiten