Is dit de baby van Mila Kunis en Ashton Kutcher?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het dochtertje van Mila Kunis (31) en Ashton Kutcher (36)  is vorige week dinsdag geboren en nu heeft Ashton een foto van z’n dochtertje gedeeld. Maar of we nu iets wijzer zijn…

De naam van het dochtertje van Ashton en Mila

Op 30 september om 6.00 ’s morgens arriveerde het koppel bij het ziekenhuis omdat de bevalling was begonnen. Grappig detail: Ashton had de route naar het ziekenhuis een paar keer geoefend, omdat hij geen tijd wilde verliezen als het eenmaal zover was. Een paar uur later werd het meisje geboren, dat de mooie naam Wyatt Isabelle kreeg.

En zoals dat gaat bij sterrenkoppels: de paparazzi gaat op jacht naar dé babyfoto. Daarom besloot Ashton zelf maar een foto te delen. Op Facebook schreef hij: “Here’s your baby photo. Well, one of them is. Now can the helicopter please stop hovering over our house, there is a baby sleeping inside! And she’s super cute.” Ashton linkte naar een artikel met verschillende babyfoto’s. En een foto van een lama. En een hondje. Het Grote Raden kan beginnen: wie is de baby van Ashton en Mila? Wij zetten ons geld in op de eerste :)

Lees ook: hoe groot is de kans dat je op de uitgerekende datum bevalt?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*