Nieuwe gastblogger: de zwangere Cindy van fashionblog COTTDS.com

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Ik heb groot nieuws: ik ben zwanger. M’n vriend en ik zijn door het dolle heen!” Dit schreef fashionblogger Cindy van der Heyden een paar weekjes geleden op haar blog ComeovertothedarksidewehaveCandy (oftewel COTTDS.com).

Gastblog met fashiontips voor zwangere vrouwen

Cindy inspireerde ons al dagelijks met haar outfitfoto’s die ze deelt op haar blog. En nu ze zwanger is, kan ze ons ook nog een berg tips geven over hoe we ons, ook als we in verwachting zijn, nog steeds stijlvol kunnen kleden. De komende maanden zal Cindy bloggen voor babyblog.nl en daar zijn we best wel een beetje trots op! Vandaag stelt Cindy zich voor. En vergeet ook niet haar Facebook te liken om haar updates niet te missen.

cottds clutchWie ben je?

“Ik ben Cindy van der Heyden, 29 jaar en de blogger achter COTTDS.comeen persoonlijke stijl blog waar ik voornamelijk mijn outfits deel, maar ook blog over interieur en mijn reizen.”

Wat vind je het leukste aan bloggen?
“Het leukste aan bloggen vind ik denk ik de onwijs leuke en lieve reacties ik altijd ontvang van mijn lezers. Ik vond het best spannend om mijn zwangerschap te delen. Ik had geen idee hoe ze daarop zouden reageren. Maar de positieve en lieve reacties bleven maar binnen stromen. Onwijs leuk!”
En wat is je hoogtepunt met je blog?
“Ik heb niet één specifiek moment, ik heb zoveel leuke dingen mogen meemaken! Ik ben voornamelijk nog steeds zo verbaasd over wat ik allemaal heb bereikt met mijn blog. Iets wat zo’n simpele hobby was eigenlijk , is uitgegroeid tot een eigen bedrijfje. En daar ben ik best wel een beetje trots op!”
Hoe verloopt je zwangerschap?
“Ik ben inmiddels 23 weken zwanger. M’n zwangerschap verloopt op dit moment vrij relaxed. In de eerste 16 weken ongeveer vond ik het eigenlijk best pittig. Die extreme vermoeidheid, dat had ik gewoon echt niet zien aankomen. (alle verhalen over misselijkheid hadden blijkbaar toch meer indruk achter gelaten). Toen dat eenmaal een beetje overging had ik echt het gevoel dat ik mijn oude zelf weer kon zijn. Om 10 uur ’s avonds nog wakker zijn was echt wel even een mijlpaaltje na al die weken (haha). Helaas is het luxe leventje weer voorbij en zijn er nu weer nieuwe kwaaltjes aan de beurt.”
08011382507d59a6748f215d3a0c724f
Hoe heeft je zwangerschap effect op hoe je je kleedt?
“Sinds vorige week heb ik serieuze moeite om mijn broeken nog aan te krijgen. Wat best even confronterend is moet ik zeggen (haha). Tot nu toe ben ik me niet anders gaan kleden dan normaal door de zwangerschap. Al vind ik het wel mooi om een strakke top nu te dragen waar mijn buik goed door te zien is. Voorheen droeg ik bijna alleen maar wijde tops altijd (wat erg makkelijk was om de eerste 20 weken mijn zwangerschap geheim te kunnen houden), ik hou van oversized maar nu komt dat totaal niet meer tot zijn recht.”
Wat was je hoogtepunt van afgelopen week?

“Mijn hoogtepunt van vorige week was toch wel toen de commode en het eetstoeltje werden geleverd. Ik word er echt blij van om de babykamer in te richten, het maakt het allemaal nog echter. Elke keer als ik langs de babykamer loop, dan werp ik even een blik naar binnen. Het is alsof je dan al helemaal voor je ziet hoe het zo zal zijn als de kleine er is.”

Lees ook: stylingtips voor babymeisjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*