Heb je ooit zo’n mooie voor- en nafoto van de zwangerschap gezien?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als redacteur voor Babyblog.nl kom ik een hoop (ja, een héle hoop) zwangerschapsfoto’s en newborn-foto’s tegen. Eerder vond ik al dit prachtige plaatje van een vrouw die zich hoogzwanger op het strand had laten fotograferen, en na de bevalling ging ze terug naar dezelfde plek voor een foto mét kindje.

Prachtige zwangerschapsfoto

Maar nu, nu heb ik echt de mooiste foto ooit gevonden. Fotografe Tiffany Burke maakte een sprookjesachtige foto van een vrouw vlak voor en vlak na de bevalling, in een bad vol bloemen, en dit is het resultaat:

zwangerschapsfoto maternity pregnancy twins

Dit is toch te gek, om zo’n foto van jezelf en je kindjes te hebben? Iemand vroeg zich af hoe ze in vredesnaam de kindjes ooit in slaap had gekregen, maar moeder Sarah reageerde: “Ze vonden hun spa-tijd geweldig, ze vielen bijna meteen in slaap in het warme water.”

Tiffany schrijft op haar Facebookpagina dat ze het bad goed vult met lekker warm water, en daarna twee grote flessen volle melk en poedermelk gebruikt om het water deze kleur te geven. De bloemen zijn een mix van echte bloemen en bloemen van zijde. Hoe zo’n fotoshoot eruit ziet, zie je in deze behind-the-scene-foto:

behind the scenes tiffany burke

Volg dus vooral haar Facebookpage of Instagram voor nog veel meer van dit soort prachtige plaatjes!

Bekijk ook deze 12 bijzondere voor- en nafoto’s!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*