Inspirerend filmpje van eerste levensjaar te vroeg geboren baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het emotionele filmpje dat Mary Colleen Grier deelde op Youtube laat een bewogen eerste jaar zien van baby Jack. Hij werd 24 september 2014 na 24 weken zwangerschap geboren en lag daarom zijn eerste maanden in het ziekenhuis.

Moeder van te vroeg geboren kindje houdt vol liefde baby vastVerliefd op baby

Jack en zijn broertje Greyson werden al na 24 weken zwangerschap geboren. Greyson overleed aan een zwangerschapscomplicatie, maar Jack bleef in leven! Jack woog nog geen pond, maar hij was sterk en vocht voor zijn leven. Ondanks alles waren zijn ouders blij met Jack. Je ziet de verliefde blik als ze naar hun zoontje in de couveuse kijken.

Mijlpalen te vroeg geboren baby

De te vroeg geboren Jack moest maandenlang in het ziekenhuis verblijven. De mijlpalen die andere ouders hebben, zagen er voor Jack’s ouders heel anders uit. Op het filmpje zie je hoe ze vieren dat Jack voor het eerst zijn ogen opent, dat zijn ouders hem voor het eerst vast mogen houden en dat hij voor het eerst probeert te ademen.

Bekijk ook: wonderbaby viert eerste verjaardag.

Geboren om te vechten

Op 14 januari was het zover en mocht Jack naar huis. ‘Het genieten kon beginnen’ vertelt het filmpje. Een reeks schattige beelden van Jack komt voorbij. Jack’s oma vertelt “Sommige mensen worden strijders, maar anderen zijn geboren om te vechten”. Dit is haar favoriete quote uit de tijd dat Jack in het ziekenhuis lag. Want volgens haar zijn alle te vroeg geboren baby’s strijders.

Bron: WHNT.com // Foto ‘Couveusekindje’ via Shutterstock

Lees verder: troste moeders laten hun regenboogbaby’s aan de wereld zien.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*