Single moeder ruimt alle vooroordelen uit de weg

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Constance Hall, een single moeder uit Amerika, is het zat dat mensen zoveel vooroordelen hebben over single moeders. Daarom schreef ze een oersterke Facebookpost, waarin ze alle vooroordelen uit de weg ruimt. Ondertussen heeft ze al bijna 80.000 likes.

Single moeder maakt korte metten met vooroordelen

  1. Ze willen geen nieuwe vader voor hun kinderen. De kinderen hebben een vader en voor de gevallen waar dat niet zo is: Queens vervullen die taak net zo goed.
  2. Hun kinderen zijn niet benadeeld. Het enige nadeel dat kinderen van een alleenstaande moeder tegenkomen, is het feit dat hun moeder wordt veroordeeld. Kinderen zijn slim, ze pikken dat soort dingen op.
  3. Ze zijn niet altijd platzak. Alleenstaande moeders werken vaak, verdienen vaak veel geld, sommige drinken Vodka en dragen Chanel, anderen drinken wijn en dragen niet veel. Dit wordt ook wel verscheidenheid genoemd.
  4. Ze voelen zich niet ongemakkelijk als ze rond andere koppels zijn, single moeders zijn niet oncomfortabel rondom koppels, honden, brandweerauto’s en broodjes. Raar he!
  5. Ze hebben niets verkloot. Iedereen kan morgen wakker worden en plots een alleenstaande ouder worden, of ze ervoor kiezen of niet, iedereen. Je groot voordoen is voor kneuzen.
  6. De kinderen zijn geen bagage. Kinderen zijn een toevoeging in het gezin en de vrouwen die ze groot brengen hebben sterke instincten. Ze zullen de mannen die hun kinderen als bagage zien geen inkijkje geven in hun leven.
  7. Ze willen niet jouw man. Ze hebben niet al deze tijd doorgebracht om van hun eigen man af te komen, hun eigen kinderen te steunen en hebben zich niet in het zweet gewerkt om vervolgens de volgende ochtend wakker te worden naast jouw schetende, snurkende, geile genot. Hij is helemaal van jou.
Bekijk ook: Fotoserie: deze mama’s zijn klaar met al die oordelen!

“Ik bewonder ze gigantisch”

Constance vertelde verder in haar post dat ‘single moeder zijn’ zwaar is, maar dat de stempel die erop gedrukt wordt nog zwaarder valt. “Maar,” schrijft ze, “vandaag groet ik alle alleenstaande moeders. Ik was grootgebracht door een single moeder, ik respecteer ze en ik bewonder ze gigantisch.” De hele post lees je hieronder:

Lees ook: Facebookpost van single vader gaat viraal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*