Wait, what? Vrouw bevalt onverwachts van een baby!

onverwachts

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De Amerikaanse Katherine Kropas (23) werd afgelopen dinsdag wakker met scherpe pijn in haar maag. Een paar uur later was ze bevallen van een kerngezonde dochter!

Pijngrens

“Ik heb een hoge pijngrens, maar dit voelt alsof er iemand met een mes in m’n onderrug stak,” vertelde Katherine. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht waar testen werden uitgevoerd om te ontdekken waar de pijn vandaan kwam. Haar 40-jarige vriend Dan Keefe, met wie ze al twee jaar een relatie had, was met haar mee.

Keizersnee

Bloedtesten lieten zien dat ze 5 weken zwanger was, maar toen, om 22.15, ontdekten de dokters dat ze hoogzwanger was, 9 cm ontsluiting had en op het punt stond om te bevallen! Een uur later werd Ellen Olivia Keefe via een keizersnee geboren. Het kindje, dat snel vernoemd is naar oma, woog 9 pond en was 58 cm lang. In het filmpje hieronder zie je een interview met de verraste en blije moeder:


Bron: USA Today // Foto ‘Baby in ziekenhuis’ via Shutterstock.

Lees ook: politie rijdt auto met bevallende vrouw klem.

One comment

  1. 1

    know a simelar story
    woman started job as a chef and got a little havey (4pnd) but she toucht o becouse i taste a lot of food and ofcourse eat at my work went on hollyday tought she had foodpoisening and went to hospital but 2 ours later became a mom

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*