Vrouw bevalt bij tankstation in Almelo

tankstation baby bevallen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Soms gaan bevallingen zo snel dat de kersverse ouders het ziekenhuis niet halen. Dit overkwam ook Margaretha en Pascal uit Hengelo. Hun zoontje kwam in de auto, vlak voor een tankstation, ter wereld.

Bevalling in de auto, vlak voor tankstation

Aan Tubanti vertelt Pascal: “Hier houd je natuurlijk geen rekening mee. Vanmorgen voelde mijn vrouw al dat het kindje er aan kwam. Omdat de vorige bevalling ook in het ziekenhuis was, stapten we snel in de auto. We waren bijna in Almelo toen Margaretha haar eerste wee al kreeg, toen wist ik dat we het ziekenhuis niet gingen halen.” Snel zette Pascal de auto langs de weg, terwijl hun zoontje werd geboren.

Lees ook Geen boete, maar gratis autozitjes voor arm gezin

‘Ha, daar is Simon!’

Hun dochtertje van drie zat ook in de auto en riep: ‘Ha, daar is Simon!’ Pascal vervolgt: “Ik heb vlug 112 gebeld, die vertelden me dat ik het beste bij het pompstation van Shell, iets verderop, kon parkeren. Een ambulance was inmiddels onderweg.”

Gezond

Moeder en kind werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn gelukkig alweer thuis. “Ik sta nog steeds een beetje te bibberen, alles ging zo snel. Gelukkig gaat alles goed en is iedereen gezond.”, vertelt Margaretha.

Lees ook Vrouw bevalt bij tankstation in Rotterdam

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*