Heerlijke lunches voor kraamvrouwen

lunches voor kraamvrouwen ijzer fruit

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tijdens je kraamtijd kun je bijkomen van de bevalling en veel tijd doorbrengen met je kleintje. Het is toch heerlijk als je dan lekker verwend wordt! Een overheerlijke en gezonde kraamlunch is dan niet overbodig. De kraamlunches die Cora maakt, zien er daarnaast ook nog super leuk uit.

Gezonde kraamlunches tijdens kraamtijd

Als je net bent bevallen, is het belangrijk om het juiste voedsel binnen te krijgen. Zo zorg je ervoor dat je baby optimaal kan ontwikkelen. Ook kost het herstel veel energie, dus het is belangrijk om gezond te eten. Je moet bijvoorbeeld veel ijzer binnenkrijgen om je bloedaanmaak te stimuleren. Kraamzorg Cora speelt hier op in en biedt haar kraamvrouwen de beste lunches aan met veel ijzerrijk fruit.

kraamlunch met fruit

Lees ook: een supereasy en gezond ontbijt: banenpannenkoekjes.

Lunch maakt kraamtijd tot feestje

Cora plaatst regelmatig foto’s op Facebook van kraamlunches die er niet alleen overheerlijk uitzien, maar ook heel erg gezond zijn. Cora vertelt: “Dat ik die maak is om de kraamtijd tot een feestje te maken en om de kraamvrouw genoeg vitamines binnen te laten krijgen. Een herstel kost energie, dus moet er goed en gezond gegeten worden. En als het leuk opgediend wordt, smaakt het nog beter!”

kraamlunch lekker en gezond

Bron: Kraamzorg Cora & Facebook

Lees ook: bijzonder babyberoep: de kraamverzorgster.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*