Moeder deelt buikfoto’s na bevalling

buikfoto's

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Instagrammer Haddas Ancliffe kreeg in augustus 2015 een zoontje en plaatste sindsdien niet alleen lieve babyfoto’s, maar ook prachtige buikfoto’s. Door de foto’s hoopt ze andere vrouwen te inspireren om van hun lichaam te houden, ook na hun zwangerschap.

Moeder plaatst buikfoto’s om andere moeders te inspireren

De Australische Haddas plaatste een aantal maanden geleden haar eerste buikfoto. Ze schreef eronder: “Een ‘mama-vriendin’ vertelde dat ik een keer een crop top aanhad tijdens onze afspraak, en dat dit haar het zelfvertrouwen gaf om hetzelfde te doen. Ik vond dat zo mooi! Dus vanaf vandaag ga ik uitgezakte, striae-foto’s plaatsen van mijn buik, in de hoop andere vrouwen te inspireren om zich goed te voelen in hun eigen lichaam.”

Borstvoeding

De 21-jarige Haddas plaatste een maand geleden een krachtige foto waarop ze borstvoeding geeft op een bruiloft. Ook hier kreeg ze veel positieve reacties op. Zo reageerden vrouwen: “Bedankt voor het steunen van de voortdurende strijd van vrouwen!” en “Rock on mama!”. Niet alleen haar foto’s inspireren, maar ook haar onderschriften, zoals “Mijn lichaam is slap en uitgerekt, maar ik ben nog steeds aantrekkelijk!”. Hopelijk kan Haddas met haar prachtige boodschappen nog een heleboel vrouwen stimuleren om van hun lichaam te houden!

Just me and my baby having a drink (Gotta do what you gotta do, wedding or not) #normalizebreastfeeding

Een foto die is geplaatst door Haddas Ancliffe (@dahs) op

Foto: ‘Stretch marks‘ via Shutterstock

Lees ook: bikini-foto van trotse moeder gaat viraal.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*