Moeder laat zien hoeveel hormooninjecties ze onderging voor haar dochter

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een foto van een klein baby’tje in een hart van injectiespuiten laat zien hoeveel ouders overhebben voor het krijgen van een kindje.

Hart van injectiespuiten

Sher Institutes plaatste een foto op Facebook van een baby’tje te midden van alle hormooninjectiespuiten die ervoor nodig waren om haar te krijgen. Sher Institutes is een ziekenhuisketen die gespecialiseerd is in vruchtbaarheidsbehandelingen. De foto die zij plaatsten toont de moeite die Angela ervoor over had om een kind te krijgen. Haar inspanningen hadden een prachtig resultaat: een lief dochtertje!

baby injectiespuiten IVF-behandelingen

Lees ook: drie generaties, één baarmoeder.

Herkenning

Angela’s foto van haar dochtertje roept veel herkenning op bij andere ouders die IVF-behandelingen zijn ondergaan. Moeders en vaders delen foto’s van hun IVF-baby’s en vertellen hun verhaal. Heb jij ook een baby dankzij IVF-behandelingen? Reageer dan hieronder.

Bron: Facebook // Foto ‘Injectie in buik’ via Shutterstock
Lees ook: na 17 jaar eindelijk zwanger!

3 Comments

  1. 1

    Ik heb een prachtige tweeling van inmiddels 11 jaar dankzij ivf. Na vijf jaar en 9 ivf op eigen cyclus en twee reguliere is het gelukt. En dan direct twee, jongen en een meid, dus wij waren klaar!

  2. 2
  3. 3

    Al weer 20 jaar geleden middels ivf een 2-ling mogen ‘krijgen’, 2 geweldige zoons. Tot op de dag van vandaag trots en bovenal gelukkig dankzij ivf toch moeder te zijn geworden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*