Broer en zus willen samen een kind en de reden is prachtig!

broer en zus krijgen samen een kind

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Sam wil samen met zijn zus een kind. Ja, dat lees je goed! En voordat je begint met oordelen, moet je het bijzondere verhaal van Sam lezen over hoe graag hij een kind wil dat zijn genen heeft, maar ook dat van zijn vriend.

Broer en zus krijgen samen een kindje

Sam dacht al lang na over kinderen en wil graag dat zijn kroost de genen hebben van beide ouders. Omdat hij een relatie heeft met een man is dit echter niet mogelijk. Toen Sam en zijn zus een familiefeest hadden, kwam hij op het idee om de eitjes van zijn zus te gebruiken voor zijn toekomstige kind. “De enige kans dat mijn partner en ik een kind krijgen die de genen van ons beide draagt, is als mijn zusje haar eitjes doneert,” legt hij uit. Tot zijn verbazing vond zijn zus het een goed idee en zo begon het balletje te rollen.

Lees ook: Ontroerend: onbekende vrouw biedt aan draagmoeder te zijn

“Ik wil mijn ouders terugzien in mijn kind”

In een blog legt Sam de situatie uit. “Noem me egoïstisch, noem me ijdel, noem me smerig, maar ik kan niet denken aan iets dat mooier is dan het gezicht en de persoonlijk van mijn ouders terugvinden in mijn eigen kind. Ik wil het gevoelige karakter en de voorliefde voor vreemde literatuur van mijn vader terugzien. Ik wil mijn moeders vurige hart en vergeetachtigheid zien. Ik wil de creativiteit en diepe bruine ogen van mijn zus terugzien. Maar ook wil ik de ouders van mijn vriend terugzien in mijn kind. Hun bescheiden karakter en hun goede gevoel voor humor, hun stalen werkethiek en hun ruimdenkendheid.”

Draagmoeder

Zijn zus zal het kind niet dragen, maar alleen de eitjes doneren. Het stel is op zoek naar een geschikte draagmoeder die zwanger zal zijn van het kindje. Wij wensen Sam en zijn vriend al het goede toe!

Lees ook: Emotionele foto’s laten de kracht van draagmoederschap zien

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*