Vrouw zwanger van 4e tweeling in 5 jaar!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Emma Uhila uit Nieuw-Zeeland kun je met recht een drukke mama noemen. Ze is momenteel zwanger van haar vierde tweeling! Zij en haar man Loma hebben al een zoon van 6, drie meisjestweelingen en is nu meer dan 7 maanden zwanger van de vierde tweeling!

4e tweeling in 5 jaar!

Negen kinderen onder de 6 jaar klinkt ontzettend pittig, maar Emma laat weten: “We zijn ongelooflijk gezegend, het is alsof we de loterij hebben gewonnen!” Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar alle namen die ze hebben bedacht voor hun kinderen. Zo heten ze: Micah (geboren in 2008), Ava en Lily (geboren in 2010), Isla en Eden (geboren in 2011) en Indie en Emme (geboren in 2013). In juli komen er dus nog 2 kindjes bij. Ze weten nog niet of dit ook meisjes zullen zijn.

Lees ook dit interview: Alles wat je van een tweelingmoeder wil weten.

In shock

Zoon Micah was 11 maanden oud toen ze ontdekten dat ze hun eerste tweeling kregen. Emma: “Ik was in shock, want we hebben geen tweelingen in de familie. Maar alles ging z’n gangetje en het werd al snel normaal om 3 kinderen onder de 3 in huis te hebben. Een jaar en 4 dagen later kwam de tweede tweeling. Bij de derde tweeling verwachtten Emma en Loma eigenlijk al dat ze weer twee kindjes zouden krijgen, en inderdaad, een vroege 8 weken-echo bevestigde het nieuws.

Pittig

Het geheim van zo’n druk gezin? Strikte eet- en slaaproutines. De kinderen weten precies wat er elke dag gaat komen. En, wat ook helpt: Emma’s ouders en tante wonen bij hen, en haar zus Victoria werkt voor hen als nanny. Het stel vertelt dat het soms pittig is om de eindjes aan elkaar te knopen, ze hebben soms enorme rekeningen, maar ze zouden het niet anders willen: “Tweelingen hebben betekent twee keer zoveel knuffels en kusjes, en dubbel zoveel liefde en plezier.”

Bron: Kidspot.com.au // Foto ‘Tweeling’ via Shutterstock.

Bekijk ook deze docu over een Nederlands gezin met 16 kinderen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*