Belgische basisschool verwacht 5 baby’s in 1 jaar

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De ooievaar heeft de Belgische basisschool De Boomgaard in Ardooie niet overgeslagen. Vijf juffen van de school krijgen binnen 1 jaar alle vijf een baby!

5 juffen en 5 baby’s

Juf Charlotte beviel afgelopen november van haar kindje Fabrice; het begin van veel baby’s op basisschool De Boomgaard. Vier juffen zijn nog zwanger! Kleuterjuf Wendy verwacht in maart haar kindje, een maand later is juf Liesbeth uitgerekend, in mei wordt juf Sielke voor de eerste keer mama en tot slot verwacht juf Marieke in juli een baby!

Dankzij juffen in toekomst nieuwe leerlingen

Voor de juffen is het superleuk om dit met elkaar te beleven. “Op school hebben we niet altijd tijd om over onze zwangerschap te praten, maar dan schakelen we gewoon over op sms of Facebook,” vertelt Liesbeth. Directrice Gerda Willemyns ziet er ondanks de organisatorische ongemakken de voordelen van in: “Dankzij onze juffen blijven de basisscholen bevolkt,” lacht ze.

Bekijk ook: meisje (11) helpt moeder met bevalling en gaat daarna weer naar school.

Collega’s denken mee over babynamen

Ook de andere collega’s leven volop mee met hun zwangere en bevallen collega’s. In de lerarenkamer hangt een lijst waarop het hele team suggesties voor babynamen op kan schrijven. “We durven daar bij elkaar als plagerijtje ook wel een de namen van stoute kindjes tussen te schrijven,” vertelt Liesbeth.

Bron: HLN.BE

Lees ook: 6 zwangere zwemleraressen in 1 zwembad!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*