Prachtig in beeld – de man tijdens de bevalling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Oh wat heerlijk en bijzonder als je een man hebt die je liefdevol en zorgzaam begeleidt tijdens je bevalling. De Amerikaanse fotografe Leilani van photosbylei.com legde de bevalling van Dusty en Sam vast. Eén van de foto’s van haar serie ging de hele wereld over via Pinterest. Kijk maar welke en je begrijpt wel waarom:

Leilani 7

Leilani vertelt: “Dusty en Sam hadden ervoor gekozen om niet te weten wat het zou worden. Het was dus een heel gelukkig moment toen ze ontdekten dat ze een jongen hadden gekregen. Dusty’s moeder en haar man begeleidden haar tijdens haar bevalling. Ze werkten zo goed samen. Sam was zo lief voor haar en haar moeder nam de rol van doula heel goed op zich.”

“Ik was ontroerd door de manier waarop Sam en haar moeder haar ondersteunden. Vooral haar moeder wist precies wat ze moest doen en moest zeggen. Ik miste mijn moeder tijdens m’n laatste drie bevallingen (ze is negen jaar geleden overleden). Ik weet dat het een persoonlijke keus is om je moeder erbij te hebben. Sommige vrouwen nodigen niet alleen hun moeder uit, maar ook hun zussen, broers en vader: net een familiefeest!”

Bekijk hier de prachtige serie:

De originele post vind je hier. Bekijk ook deze mooie serie geboortefoto’s: papa vangt de baby op.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*