Onze 5 favoriete artikelen op Babyblog.nl

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De verjaardag van Babyblog.nl (jippie, we bestonden gisteren precies 1 jaar!) is een goed moment om te evalueren en terug te kijken. We plaatsten al een overzicht met de 5 meest gelezen blogs (ook een aanrader), en nu voelen we ons vrij om ook een Top 5 met onze eigen favorieten te maken. We weten zeker dat er vast wat interessante blogs voor jou tussen zitten.

Onze Top 5 favoriete blogs

Zelf vinden we alle blogs over babynamen heerlijk inspirerend. Wat dacht je van dit overzicht met de babynamen van beroemdheden? En natuurlijk alle échte verhalen over zwangerschap. Geen wonder dat onze Top 5 vol staat met waargebeurde verhalen en ervaringen.

1. Doe jezelf een plezier en doe dit ene ding na je bevalling

plezier

Toen we deze blog in het Engels lazen, wisten we meteen dat we ‘m met jullie wilden delen en dus hebben we ‘m vertaald. Wát een mooie tip!

2. Vrouw bevalt voor de deur van het ziekenhuis

deur

Als je schrijft voor een babyblog kom je de meest opvallende bevallingsverhalen tegen. Zoals dit verhaal van een vrouw die op de stoep voor het ziekenhuis beviel. En er zijn nog (prachtige) foto’s van gemaakt ook!

3. Een Pinterestfoto nadoen gaat niet altijd helemaal goed

pinterest

Wij, als groot fan van Pinterest, zijn blij dat we niet de enige zijn die de perfecte plaatjes van Pinterest niet na kunnen doen. In dit geval levert deze poging een hilarisch resultaat op :)

4. Professionele foto’s van een baby in een vruchtzak

baby help

Echt, hoe groot is de kans? Ontzettend klein! En toch had deze fotografe het geluk dat ze een bevalling fotografeerde waar de baby in een intacte vruchtzak ter wereld kwam.

5. Ontdek het hier: krijg je een jongen of een meisje

boy girl

Ok, feitelijk gezien kan het natuurlijk nooit kloppen. Maar toch wil je met deze Chinese zwangerschapskalender checken welk geslacht je kindje heeft. En het blijkt verrassend vaak te kloppen…

>> Welk artikel is jouw favoriet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*