Koppel maakt zwangerschap bekend met ‘Uptown Funk’-parodie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze dachten dat hun zwangerschapsaankondigingsfilmpje niet meer mensen zou bereiken dan alleen hun vrienden, maar binnen een paar dagen ging hun filmpje de hele wereld over. Steffaney en Austin lieten via een hilarische parodie op ‘Uptown Funk’ weten dat ze zwanger zijn en daar zit een bijzonder verhaal aan vast.

Bijzondere zwangerschap

Steffaney en Austin kunnen hun zwangerschap niet anders zien dan als een wonder. Het krijgen van een baby was voor hen helemaal niet vanzelfsprekend. Steffaney kampte met vruchtbaarheidsproblemen, terwijl Austin in de afgelopen 10 jaar door zijn ziekte 19 hersenoperaties moest ondergaan.

Lees ook: Essies zwangerschap – na 6 jaar eindelijk zwanger.

Hersenoperaties

“Ik heb altijd al Austin’s verhaal willen vertellen. Elke kans die ik krijg om over hem op te scheppen, neem ik,” vertelt ze. “Ik heb nog nooit een sterker iemand ontmoet.” Toen Austin 10 jaar was, werd er het Arnold Chiari Syndroom bij hem geconstateerd: een ernstige misvorming van de kleine hersenen. Vanaf dat hij 15 jaar oud was tot het moment van het filmpje heeft hij daarom 19 hersenoperaties moeten doorstaan. Na al deze operaties, voelt het krijgen van een kindje als een bijzonder geschenk.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10208303838775244&set=a.4446812610073.184592.1282158121&type=3&theater

Don’t believe me? Just watch!

Om hun zwangerschap bekend te maken, maakten Steffaney en Austin een eigen lied op Uptown Funk van Bruno Mars. Met hilarische teksten als ‘We’re pregnant, hallelujah’ en ‘Don’t believe me? Just watch,’ maken ze hun vrienden en familie aan het lachen. Nu is het wachten op 1 augustus, de dag dat Steffaney uitgerekend is. “Ik kan echt niet wachten,” vertelt ze.

Bekijk ook dit geniale filmpje: babyhapje als zwangerschapsaankondiging.

Bron: Jacksonville.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*