Geniaal bedacht: speciale bijtsieraden voor mama’s

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

20140504 Collection on Stand Ben je op zoek naar trendy sieraden, maar heb je een bijtgrage baby in de buurt? Met de kleurrijke collectie armbanden en kettingen van Chewerly by Smartmama is dat geen probleem: deze sieraden zijn namelijk gemaakt met speciale 100% siliconen bijtkralen. 

Als baby ontdek je de wereld in de armen of schoot van mama. Met grijpgrage handjes is de ketting om de nek van mama zo te pakken. Smartmama Tanya ontwikkelde daarom de trendy sieradenlijn Chewelry. “Sabbelen en kauwen heeft een belangrijke functie in de babyfase ter voorbereiding op vast voedsel en spraak. Het is daarom goed baby’s te stimuleren te sabbelen op sieraden terwijl ze lekker in mama’s armen liggen. Met Chewelry kan dit op een stijlvolle en veilige manier.”

20140126 Grace bracelets- color assorti gesnedenDe sieraden zijn gemaakt van 100% siliconen, zonder schadelijke stoffen als BPA, en daarom zijn ze volledig veilig voor kleine kinderen. Baby’s kunnen ermee spelen, in bijten en aan trekken, terwijl mama de kettingen of armbanden onbezorgd draagt als hippe accessoire. Door de speciale veiligheidssluitingen laten de kettingen altijd los wanneer er harder aan getrokken wordt en hoef je niet meer bang te zijn dat je sieraad stuk gaat.

Bekijk ook: ByMargot verkoopt sieraden met de naam en telefoonnummer van je kindje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*