Met deze babyfoon maak je je eigen timelapsevideo!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Nu ik zwanger ben, zijn er een heleboel spulletjes die aangeschaft moeten worden. Een wiegje, commode, autostoeltje, aankleedkussen, badje, en… wil ik ook een babyfoon? Dat vroeg ik me af toen ik werd benaderd door de Nederlandse importeurs van de Gynoii Wifi Baby Monitor. Ik woon in een flat, dus ik wist niet zeker of ik er eentje nodig had, maar deze babyfoon is wel echt heel uitgebreid en superleuk.

Op afstand je kindje bekijken

Ik kende eigenlijk alleen de ‘basic’ babyfoons: dat je terwijl je beneden zit zo’n ruizig geluid uit de babykamer kunt horen, en oh ja, als je wilt kun je ook nog een slaapliedje aanzetten, maar that’s it. De Gynoii heeft daarentegen heel veel extra functies. Er zit namelijk een camera bij die je via een app kunt verbinden met je telefoon of tablet. Zolang de camera aanstaat en verbinding heeft met de wifi heb je overal bereik. Zo kun je dus bijvoorbeeld vanaf je werk even mee kijken thuis. Mijn man is in verband met z’n werk nogal eens van huis weg, dus ik zie al helemaal voor me dat hij af en toe in de babykamer gaat spieken :) Er zijn trouwens ook gastenaccount beschikbaar zodat ook bijvoorbeeld opa’s en oma’s op afstand mee kunnen kijken (nadat ze zijn ingelogd), en hoewel je die functie ook weer makkelijk uit kunt zetten, weet ik niet of ik heel erg zit te wachten op meeglurende familieleden :)

Bewegingsdetectie

Zoals je in de reviewvideo hieronder kunt zien, zijn er bij de Gynoii babyfoon verschillende uitgebreide opties beschikbaar. Je kunt dus via de camera meekijken naar je kindje, maar je kunt ook op verschillende manieren op de hoogte gehouden worden van wat de camera signaleert. Zo kun je alleen de  geluidsmodus aanzetten, zodat je tussendoor bijvoorbeeld je mail op je tablet of telefoon kunt beantwoorden (of Marktplaats af kunt struinen), maar wel alles kunt horen, of je kunt geluids- en bewegingsdetectiemeldingen activeren, zodat je een melding krijgt als er iets gebeurt. Daarnaast kun je met een druk op de knop tegen je kindje praten en zijn of haar favoriete slaapliedje aanzetten.

Je eigenste timelapsevideo maken

Maar… het allertofste komt nog. Je kunt met deze babyfoon supereenvoudig foto’s en video-opnames maken. Je drukt op de knop en de foto of video is meteen opgeslagen op je mobiel of iPad. Zo heb je dus binnen no time zo’n leuke timelapsevideo gemaakt van je -hopelijk- slapende kindje. Ik zou dat filmpje lekker voor mezelf houden (ok, en doorappen naar m’n familie), maar stel dat je nou toevallig net een hilarische scene filmt of een lieve foto maakt, dan kun je die ook nog heel eenvoudig delen via social media.

Winnen [winactie gesloten]

We mogen 1 exemplaar van de Gynoii Wifi Baby Monitor t.w.v. €129,- weggeven. Yeah! Reageer hieronder en geef daar aan voor welk kindje je deze mooie babyfoon zou willen gebruiken. En wie weet maak jij binnenkort jouw eigen timelapsevideo! We hebben de winnaar 30 december bekendgemaakt: Sabine van de Ven heeft gewonnen!

Bekijk ook deze timelapse: zo brengt jouw kindje zijn of haar nacht door.

Dit is een artikel in samenwerking met Gynoii Nederland.

145 Comments

 1. 1

  De babyfoon gaan wij gebruiken voor onze zoon Milas, nu 5 weken oud. Als kersverse ouders wil je natuurlijk alle momenten, lachjes, knipoogjes etc op de foto zetten. Als een soort van I-Phone paparazzi bende staan wij altijd paraat om de mooiste kiekjes te schieten. Onze I-Phones hebben de mooiste acrobatische sprongen uitgehaald, ben benieuwd hoe lang ze nog zullen meegaan :) Hoe dan ook, wij proberen onze vrienden te ontzien en ze niet al teveel te spammen met weer een nieuwe trots, maar opa’s en oma’s moeten toch echt afzien. En dat vinden ze best leuk. Dit apparaat zou ons leven zo verrijken, die van opa en oma ook…..gaan we wel vanuit…. :))))

  Keep up the good work met dit blog, en wie weet alvast hartelijk dank voor de mooie babyfoon

  Groet,

  Adisa, Pepijn en Milas

 2. 2

  Ik zou deze graag winnen voor onze eerste! We verwachten haar op 5 Februari.De babyfoon is nog niet aangeschaft om dezelfde reden als in de blog: we wonen in een appartement, is het dan wel nodig? Maar zo’n hippe, multifunctionele is nooit weg :)

 3. 3

  Graag zouden wij deze babyfoon voor onze eerste gebruiken die 5 januari wordt verwacht!
  We hebben nog geen babyfoon dus dit zou super zijn!

 4. 4

  Wat een mooie gave geweldige actie!!!!
  Zou deze super graaag willen willen
  Wij hebben er 8 jaar over gedaan om voor de tweede x papa en mama te mogen worden en jeahhh eindelijk word onze zoon grote broer..
  Maaar nu moeten we alles overnieuw aanschaffen dus wat zou deze goed uitkomen
  Het is een super moooi apparaat wauw
  Ik waag graag een poging voor onze tweede wondertje….
  Liefs van een trotse mama

 5. 5

  Ik zou deze babyfoon graag gebruiken voor mijn zoon! Ook ik woon in een appartement en “dacht” ook dat ik geen babyfoon nodig had, ik had ongelijk! Het is ons eerst kindje dus eigenlijk weten we nog helemaal niks van het ouderschap en wat we allemaal WEL en NIET nodig hebben.. Door dit soort blogs vergaar ik de broodnodige informatie, dank hiervoor! Liefs, Dagmar en ?

 6. 6

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 5 maanden oud. We hebben op het moment een hele simpele babyfoon maar daar zit een ruis in dus we zijn op zoek naar een nieuwe. Deze zou zeer welkom zijn!

 7. 7

  Wij zouden deze dolgraag willen winnen voor onze kleine spruit die in mei geboren wordt. Meneer/mevrouw laat ons nu al merken dat hij/zij niet graag bekeken wordt. Telkens als ze het geslacht willen gaan bepalen, ligt hij/zij verkeerd of wordt er een voetje voor geplaatst.
  Na de geboorte vind ik het toch wel fijn om hem/haar goed op camera te kunnen bekijken. Zeker omdat ik iets aan mijn spieren heb waardoor traplopen niet altijd even makkelijk gaat. Met een babyfoon met camerafunctie kan ik onze spruit vanuit de woonkamer goed bekijken en hoef ik niet onnodig de trap op.

 8. 8

  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn 2 zoons. De oudste van 21 maanden slaapt sinds deze week op het grote bed en we zouden graag willen weten wat hij allemaal uitspookt. Onze jongste telg van 14 weekjes slaapt nog lekker bij ons op de kamer, maar gaat straks ook naar zijn eigen kamertje en dan zouden we hem ook graag in de gaten willen houden.

 9. 9

  Ik zou deze geweldige babyfoon gebruiken voor onze zoon Jelte. Hebben een huis met 4 verdiepingen, dus lopen nogal wat trappen op een dag. Met deze babyfoon zouden we hem minder hoeven te storen, en hem op afstand kunnen bekijken. En als papa avonddienst heeft, kan ie toch z’n kleine knulletje in z’n bedje zien liggen.

 10. 10

  Begin april verwachten wij ons eerste kindje! Een dochter! Mijn vriend maakte al grapjes over zo’n soort babyfoon. Hoe leuk zou het zijn als ik hem kan verrassen! Ons budget voor een babyfoon is niet genoeg om zoiets zelf te kopen! Zeer welkom dus!!

 11. 11

  Ik zou hem kado doen aan mn zusje die zwanger is van haar eerste kindje. Wij hadden hem zelf niet nodig omdat we een open trap hebben in de woonkamer en we een heel gehorig huis hebben. Dus laat geen speld vallen boven want beneden is het te horen. Maar Mn zusje heeft een deur tussen de trap en benedenverdieping. Kan me helemaal voorstellen dat ze straks alleen maar naar dr kleintje wil kijken…ik had dat ook (vandaar dat hij de eerste paar weekjes bij ons in bed of op de kamer lag). Ze heeft tot nu toe n rotzwangerschap met veel ziek en misselijk zijn dus dit zou een mooie opsteker zijn!

  • 12

   Hey Sabine, gefeliciteerd! We hebben net geloot en jij hebt de babyfoon gewonnen! Zou je ons je adres willen mailen?
   Groetjes!

 12. 13

  Ik zou hem graag willen winnen voor ons dochtertje voor bij opa en oma.
  Ze hebben nu 1 waar een ruis in zit en ze gaat vaak even boven kijken of het nog goed gaat aangezien ze een buikslaper is.
  Zou ideaal zijn voor ze.

 13. 14

  Ik zou dolgraag deze babyfoon winnen!
  Wij verwachten ons dochtertje begin April en deze superfijne babyfoon, staat op ons verlanglijstje!

 14. 15
 15. 16

  Wat een geweldige actie.. Wij willen het gebruiken voor onze zoontje van 7 weken.. We hadden er 1 voor onze dochter gekocht maar heeft het begeven.. Binnenkort slaapt hij in zijn eigen kamer dus we zouden wel graag alles willen zien.. Super leuke blog by the way.. Succes verder

 16. 17

  Wij zouden deze babyfoon graag winnen voor ons dametje wat in februari komt! Ze is ons eerste kindje en we willen het beste voor haar. En zo hebben papa en mama ook een beetje rust als ze boven ligt te slapen omdat we haar dan altijd in de gaten kunnen houden!

 17. 18

  Die zou geweldig goed uitkomen bij ons!!
  We hebben drie prachtige kleine dametjes die alledrie hun eigen ontdeugendheden hebben. Nu onze oudste op zolder haar eigen kamertje heeft, wil ik haar ook goed in de gaten houden

 18. 19
 19. 20

  Ik zou het gebruiken voor me prinsesje Jaycey.
  Ik ben slechthorend dus is een goede babyfoon erg handig en die hebben we nu helaas niet.

 20. 21

  Ik zou deze graag willen voor mijn dochter Abigail, zodat ik dan af en toe kan gluren en zien wat ze doet als ze hoort te slapen haha

 21. 22

  Deze babyfoon zouden mijn vrouw en ik goed kunnen gebruiken voor onze zoon die komend maart geboren wordt. De babyfoon van onze dochter is aan vervanging toe en voor onze aankomende zoon hebben wij er ook nog geeneen.

 22. 23
 23. 24
 24. 25

  Leuk! Voor mijn dochtertje die volgende maand geboren word en daarna heeerlijk naar Suriname gaat! Handig en super om daar ook te gebruiken

 25. 26

  Aller eerst wat lief dat jullie een babyfoon verloten. In maart verwachten we ons eerste kindje en moeten nog een babyfoon aanschaffen. Heb me eral we in verdiept maar wat een keus heb je daarin. Als we deze bsbyfoon winnen zou dat weer een zorg minder zijn. Ben zo vreselijk slecht in kiezen. Ik ga duimen. Succes iedereen :)

 26. 27

  Zou hem ontzettend graag winnen voor ons zoontje die volgende maand al verwacht wordt! Zou geweldig zijn aangezien ik ook nog een dreumes van 1 heb rondlopen….dit zou me zeker rust geven en een super start!

 27. 28

  Deze babyfoon zouden we goed kunnen gebruiken voor onze dochter elvira. Ze is nu net 6 weken oud en is erg bewegelijk in bed. Zo presteerde ze het met 3 weken al om onder haar dekentje uit te kruipen. Met deze babyfoon kunnen we eindelijk eens zien hoe ze dat voor elkaar krijgt…

 28. 29

  Deze babyfoon lijkt me superhandig als onze bijna-peuter naar het grote bed verhuist! Kunnen we zien wat hij uitspookt als hij zn bedje uitkomt ;-)

 29. 30
 30. 31

  In april wordt ons eerste kleinkind verwacht en ik ga ook oppassen. Deze babyfoon zou daar een prima hulpmiddel bij zijn

 31. 32

  Hopelijk kan ik dit winnen. Ik ben nu in verwachting van mijn 3 de kindje maar ik heb nog 2 kindjes uit een vorige relatie en die slapen op een andere kamer dan dat deze baby zal liggen. Met 2 paar babyfoons werken is niet gemakkelijk dus zoeken wij zo een babyfoon waar je nog een camera bij op kan zetten maar dat is tamelijk duur. Dus ik alvast.

 32. 33
 33. 34

  Ik zou de babyfoon heel graag willen winnen, voor onze kleine man die binnen nu en 2 week word geboren..
  Zijn grote broer heeft namelijk ook nog een babyfoon in gebruik, dus een 2de zou wel handig zijn en helemaal met camera!

 34. 35

  Ik zou deze camera gebruiken voor onze dochter. Die gaat haar hele bed door, geeft hele shows als ze zou moeten slapen. Hahahaha… Dat zou keileuk zijn om eens vast te leggen!

 35. 36

  Wat zouden wij deze babyfoon graag winnen voor onze dochter die nu net 4 weekjes oud is. Ze slaapt nu nog bij ons op de kamer maar het is de bedoeling om haar komende week op haar eigen kamertje te laten slapen en dan zou deze babyfoon helemaal super zijn! Dat we er nog foto’s en filmpjes mee zouden kunnen maken is helemaal geweldig natuurlijk. Van ons eerste dochtertje kan je natuurlijk nooit teveel foto’s maken.

 36. 37

  Die zou ik graag willen winnnen, voor inze zoon joppe die 5 dagen geleden is geboren. Zijn zus heeft de andere babyfoon nog in gebruik. Zou een leuk kraamcadeau zijn.

 37. 38

  Hallo, wauw wat een mooie babyfoon. Deze zou ik graag winnen voor mijn toekomstige baby wanneer deze geboren word weet ik nog niet. Ik heb een spierziekte en daarom zijn wij met icsi/ivf bezig. Ze moeten goeie gezonde embryo’s zoeken en die kans is zus en zo. Momenteel is er een gezond goed embryo’tje terug geplaatst en mag ik donderdag 24 december een bloedafname doen. Dus zijn spannende tijden voor mij. Hopelijk lukt het. Groetjes Sarina. En succes aan alle nieuwe mama’s

 38. 39

  Ik zou heel graag de babyfoon willen winnen voor mijn ongeboren spruit.

  Ikzelf zou me een stuk prettiger voelen als ik onze kleine straks in het wiegje kan zien liggen zonder steeds de kamer op te hoeven lopen met het risico hem/haar wakker te maken :-D

 39. 40
 40. 41

  Ik zou de babyfoon voor onze kleine prinses gaan gebruiken. Ik ben nu 34 weken zwanger. Zou dus mooi op tijd zijn om vanaf de geboorte te gaan beginnen met een timelapsevideo te maken :-)
  Super leuke actie!

 41. 42
 42. 43
 43. 44

  Hoi! Ons jongste dochtertje van bijna 8 maanden is extreem allergisch! Na haar een keer opgezwollen van de melk in haar bedje te hebben gevonden, ga ik bij elke kik kijken Het vertrouwen dat ik bij mijn zoontje altijd had is nu veel minder! Denk dat zon camera rust zal geven! De opbouw van bijvoeding gaat ook lastig ivm de vele reacties helaas dus lijkt me fijn zodat ik wat rust heb als ze op haar bedje ligt ☺️

 44. 45

  Ik zit nu in week 39, dus ons kindje kan er elk moment aan komen. We hebben op dit moment een eenvoudige, tweedehands, babyfoon zonder camera of andere leuke features. Het winnen van deze babyfoon zou dus erg gaaf en welkom zijn!

 45. 46

  Ik wil hem zo graag winnen voor mijn zoontje van 1 en voor mijn dochtertje op komst.
  Ik heb nu een standaard babyfoon die nu zn beste tijd heeft gehad, hij ruist ervan.
  Kan het heel goed gebruiken

 46. 47

  Wij zouden deze babyfoon gaan gebruiken voor ons eerste kindje, een meisje. We zijn uitgerekend op de mooie datum, 14 februari. Zodra ze er is komt ze eerst fijn bij ons op de kamer te liggen maar uiteindelijk gaat ze naar haar eigen kamertje. Wij slapen op zolder dus hoe fijn zou het zijn dat we der toch in de gaten kunnen houden .

 47. 48

  Ik zou deze graag willen winnen voor een zwanger vriendinnetje!
  Onze eigen babyfoon is ook niet echt top meer maar geef hem liever aan een ander kado mocht ik deze winnen :)

 48. 49
 49. 50

  Ja graag!! We hebben er 1 voor onze zoon, maar onze dochter slaapt nu op zolder en zonder babyfoon horen we het niet als ze huilt of ons roept. Deze babyfoon zou dus super welkom zijn!

 50. 51

  Hi, wat een gaaf ding!
  Ik zou hem graag winnen voor ons kleine meisje die in februari komt. We hebben er nu 1 van mijn broer gekregen waarvan het kindje nu al 8 is dus de babyfoon ook.. een mooie nieuwe hippe, moderne, babyfoon zou super welkom zijn!!

 51. 52
 52. 53

  Wat gaaf! Nu zwanger van mijn 3e kindje, de 1e van mijn partner… Door omstandigheden gaan we een 10 jaar oude babyfoon hergebruiken (nog van mijn eerste kindje)… Dus een modernere variant zou ontzettend welkom zijn, zeker een met al deze geweldige mogelijkheden! Succes met de actie!

 53. 54
 54. 55

  Wanneer wij winnen willen we deze babyfoon voor ons zoontje gebruiken,hij is niet een makkelijke slaper sinds een paar maand .. deze zou ideaal zijn zodat we hem van een afstandje in de gaten kunnen houden zonder steeds de trap op te moeten (dat verneemt hij ) .. wanneer hij voor hem niet meer nodig is ,dan wordt hij in de toekomst weer gebruikt voor een 2e wondertje. Zodat we daar geen tel van missen ..

 55. 56

  Hallo,
  Wow wat een gave snufjes heeft deze babyfoon.
  Die zou ik dolgraag willen voor ons 4de kindje, wij hebben nooit een babyfoon gehad maar als ik dit zie krijg ik toch wel de nieuwsgierigheid erna.

  Ik zie het al helemaal voor me in de pauze van mijn werk dadelijk via mijn smartphone na ons wondertje kijken…. Smelt!!!

  Voor nu hou ik mijn fingers crossed en wens ik iedereen fijne feestdagen toe.

  Groetjes Nick en Melanie

 56. 57

  Ik gun iedereen, die zo mooi verhaal neerzet onder deze blog deze babyfoon.
  Mijn kleine was prematuur geboren en moest 9 weken in ziekenhuis aan de monitor….had vaak last van dipjes (niet goed ademen) toen hij eindelijk na veel tege slagen naar huis mocht…..vertrouwde ik het niet, dus heb ik een babyfoon met camera gekocht..,zoo kan ik zn ademhaling in de gaten houden en kijken of hij beweegt….als gigantische overbezorgde mama die het van de verpleegsters moest overnemen….bij ons is het nu tijd voor een nieuwe babyfoon…ik waag het op geluk!

 57. 58

  Heel graag wil ik deze babyfoon voor mijn dochtertje winnen. Ik gebruik nu nog zo’n ‘ouderwetse’ dect babyfoon van Philips. Helaas kan ik daar niet op zien wat ze doet en hoe ze slaapt.

 58. 59

  Omdat ik voor het eerst een baby krijg, lijkt het me leuk om deze te kunnen gebruiken. Ik heb nog geen spullen en babyspullen zijn erg duur.

 59. 60

  Jaaaa, deze zou ik heel graag winnen!! Onze oude is deze week stuk gegaan en 6 januari verwachten we ons 2e kindje. Het zou dus super zijn als wij deze zouden winnen! Dat zou perfect uitkomen. Ik ben benieuwd…

 60. 61

  Wij zouden deze willen winnen voor onze dochter zodat we kunnen kijken naar haar! Na een pittige start met veel ziekenhuisbezoeken en controles is het ook eens leuk om gewoon even te kunnen genieten!

 61. 62

  Voor onze lieve dochter Senna. Slapen overdag gaat niet altijd even goed. Op onze gewone babyfoon horen we allerlei geluidjes en we hebben haar al in allerlei posities in bed aangetroffen. Zelfs met haar hoofd bij het voeteneinde. Stiekem ben ik wel erg benieuwd wat ze allemaal uitspookt in bed.

 62. 63

  Sophie is vandaag 3 weken oud geworden. Onze lieve kleine meid wilde ik eerst geen babyfoon voor hebben, maar in ons huis hoor ik haar niet zo goed huilen wanneer ik beneden ben en zij op haar kamertje slaapt. Ook spuugt ze zichzelf onder op bed waardoor het ideaal zou zijn om haar dan op de camera te kunnen zien en niet verrast te worden. Een babyfoon zou dus een leuk cadeautje zijn voor deze mama :).
  Groetjes, Inge

 63. 64
 64. 65

  In februari verwachten we ons eerste kindje, een zoontje! We zijn pas verhuisd van een appartement naar een huis, dus een babyfoon is nu zeker nodig

  Groetjes!

 65. 66

  Wij zouden hem graag winnen voor ons tweede kindje dat we verwachten op 5 april 2016, maar we willen hem ook graag nog even testen voor ons zoontje van 17 maanden die nog graag een middagdutje doet.

 66. 67

  Super toffe actie, dus ik ga zeker een gokje wagen om te winnen (wat een toffe dingen kan deze babyfoon trouwens allemaal!) Graag zou ik hem voor onze Tobi winnen. Hij is bijna 6 weken oud en we zijn nu sinds een week verhuisd van onze flat naar een huis. Helemaal geweldig, maar papa-lief heeft 2 dagen na de geboorte alleen maar lopen klussen zodat we er zo snel mogelijk in konden en zal straks in het nieuwe jaar daardoor weer fulltime aan de bak moeten op zijn werk. Conclusie is dus dat hij ons mannetje vrij weinig gezien heeft nog, hoe fijn zou het zijn als hij straks op zijn werk ook even thuis mee kan kijken?!
  Oh ja en daarnaast stiekem ook voor mezelf super handig, aangezien ik nog erg moet wennen aan al dat traplopen en ik toch met bijna elk geluidje even ga kijken hihi..

 67. 68

  Ik zou graag de babyfoon winnen omdat mijn kleine meisje van 4,5 maand al druk aan het rollen is en een erg onrustige slaper is, dan kan ik haar goed in de gaten houden!!

 68. 69

  Ik zou deze babyfoon heel graag winnen voor onze dochter Feline! Ze is nu 9 maanden oud en ik tref haar regelmatig verkeerd om in haar bedje. Ik zou het heel fijn vinden om haar vanaf de bank in de gaten te kunnen houden, zodat ik niet steeds bij haar hoef te kijken met het risico dat ze wakker wordt! :-)

 69. 70

  Hallo, mijn vrouw Marieke is swanger van onze eerste kindje, we verwachten haar in Maart 2016. Graag wil ik mijn vrouw verassen met deze baby foon sodat wij onze kindje straks goed in de gate kan houden en leuke filmpjes van haar kan maken.

 70. 71

  Wij zouden deze babyfoon heel graag gebruiken voor ons derde kindje. Zij wordt half juni geboren. Wij hebben al twee jongens (4 en 6 jaar) die in de zomer graag buiten spelen. Zo kan ik als de baby slaapt, gewapend met camerabeelden van de kleine, toch alledrie goed in de gaten houden!

 71. 72

  Wij zouden de babyfoon gaan gebruiken voor onze kleine man, die we in maart 2016 verwachten.
  Het lijkt me geweldig om hem ook op afstand te kunnen bewonderen!

 72. 73

  Wat zou dit een super aanwinst zijn voor de kamer van onze kleine Jake! Met name de timelaps lijkt me geweldig om terug te kijken, zeker over een paar jaar…! De blogs en info blijven super om te lezen!

  Liefs Esther, Devid & Jake

 73. 74

  Wij zouden deze super handige hippe babyphone graag willen winnen voor onze mooie dochter Noa Isabella! Ze is nu 5 maandjes oud en onze eerste en hebben wel een babyphone maar hoe lekker als ze idd even slaapt dat je op je werk kan meekijken hoe het gaat thuis, of als je heel even snel naar de buren moet.

  We zouden hem heel goed kunnen gebruiken voor onze meid ook voor als ze naar de oppas gaat.

  Gr, ouders van Noa

 74. 75
 75. 76

  Wauw wat een leuke actie! Ik verwacht in februari mijn eerste en direct tweede kindje! Ja een eeneiige tweeling! Wat een verassing was dat! We hebben veel spulletjes aan te schaffen waaronder de babyfoon nog op ons lijstje staat.

  Ik heb een tijd op ons buurjongetje opgepassen en toen gebruik gemaakt van hun babyfoon met camera! Het leek me eerst wat overdreven maar ik ben overtuigd! Wat ideaal zeg! En wat lijkt me het geweldig de tweeling straks in hun bedje in de gaten te kunnen houden. Houden ze elkaars handje vast? Rollen ze niet over elkaar heen? Maken ze elkaar wakker als de een huilt?

  Helaas valt deze babyfoon buiten ons budget dus waag ik graag een gokje om met deze actie mee te doen.

 76. 77

  Ik zit in hetzelfde schuitje als jij. Ons eerste kindje wordt namelijk ook in juni 2016 geboren! Alles aanschaffen is hartstikke leuk, maar ook duur zat. Ik zou de babyfoon daarom graag winnen zodat er 1 aanschaf minder is.
  Succes nog met de rest van je zwangerschap!

 77. 78

  Deze alleskunner onder de babyfoons zou goed van pas komen voor onze pasgeboren tweede zoon! Kunnen we hem zometeen goed in de gaten houden en kijken of het net zo’n boef is als zijn broer…:)

 78. 79

  Hoi wij zouden graag de babyfoon willen winnen omdat we net een mooie knap dochtertje hebben gekregen ze is net 3 weekjes oud en nu al een drukte makertje en met deze babyfoon kun je haar veilig in de gaten houden + natuurlijk leuke timelapse filmpjes voor Facebook

 79. 80
 80. 81

  Wat zou ik deze graag willen winnen. Soms loopt mijn babyfoon vast of komen er allerlei rare strepen in beeld. Ik wil graag een betrouwbare babyfoon. Dat je een timelap kan maken vind ik echt geweldig! wij willen namelijk als mijn zoon 1 wordt een powerpoint laten zien over het afgelopen jaar. Mooi als je dit kan toevoegen :D

 81. 82

  Ik zou deze heel graag willen winnen. Heb nu een standaard babyfoon zonder camera, maar mijn zoontje draait iedere x om (ook al is hij soms heel moe). Dus iedere x als we hem op bed brengen moeten we toch steeds even kijkem of hij echt niet is omgedraaid maar gewoon lekker slaapt. Deze babyfoon met video zou dus echt ideaal zijn!

 82. 83

  Ik zou de babyfoon goed kunnen gebruiken voor mijn eigen gemoedsrust. Als verpleegkundig centralist van de 112 alarmlijn hoor ik veel nare dingen en het is toch lastiger om erop te vertrouwen dat het goed gaat met je eigen kindje. Zeker tijdens nachtdiensten kan ik niet zelf even gaan kijken en mijn man wakker bellen lijkt me ook geen optie. Ik zou het fantastisch vinden als ik via deze babyfoon regelmatig even kan kijken.

 83. 84

  Heel graag! Ik zou deze babyfoon graag willen winnen voor ons eerste kindje die we eind januari verwachten. We hebben eigenlijk de hele uitzet op orde alleen er ontbreekt nog een babyfoon:-).

 84. 85

  Ja heel graag voor ons dochtertje die wij rond Valentijnsdag verwachten <3
  We hadden de babyfoon al klaargezet op de babykamer, maar ons zoontje van 3 heeft deze afgelopen weekend gesloopt dus deze mooie van Gynoii zou hier nu heel goed van pas komen…

 85. 86

  Wat een mooi cadeau! Wat zou dat goed uitkomen voor ons derde kindje. We hebben er nu 1 en die doet het maar af en toe. Dus erop bouwen kun je niet. Dit is een hele mooie luxe. Fantastisch zeg. Dat scheelt wel een boel traplopen omdat ik steeds ga kijken.
  We wachten in spanning af.
  Groetjes Anke

 86. 87

  Ik zou deze gebruiken voor ons zoontje Thijs. Het is geweldig als hij in bed ligt te kraaien en te lachen. Hij is nu ruim 6 werken oud. Maar zodra hij door heeft dat we kijken zet hij het op een huilen want dan wel hij er graag uit. Een babyfoon hadden we al maar die geef ik wel weer weg aan iemand anders. Deze heb ik toch wel 1000 maal liever.

 87. 88

  wat zou dit super zijn.. we zijn nu 6 maanden zwanger nog heel even en dan mogen we echt genieten van onze kleine man.. maar wat is er fijner om hem ten allestijden te zien duss jaaa dit komt goed van pas!

 88. 89

  Ik ben 12 februari uitgerekend! Dan verwachten wij onze dochter! Een babyfoon hebben we nog niet, maar zou super handig zijn!
  Gr, Karien

 89. 90

  Wat een leuke winactie! Wij verwachten over een dikke maand papa en mama te mogen worden van ons 1e kindje. Een babyfoon zou dan wel heel fijn en handig zijn. Daarom doe ik graag mee voor ons zelf. Dit zou een leuk cadeautje zijn want een babyfoon hebben we nog niet.

 90. 91

  Mijn naam is Debora en samen met mijn vriend verwachten wij ons eerste kindje 7 februari, een jongetje.
  Hebben nog geen babyphone aangeschaft omdat het nog niet gelijk nodig is en we nog niet zeker weten voor welke we willen gaan.
  Zou leuk zijn om zoiets te winnen, de functies die erop zitten klinken goed in iedergeval! Nu maar duimen!

 91. 92

  Begin april verwachten wij ons eerste kindje en een babyfoon komt uiteraard goed van pas. Ik werk zelf op de kraamafdeling in het ziekenhuis en hier zijn de moeders ‘onze babyfoon’. Zij bellen ons als hun kleine wondertje wakker is. Het lijkt me ideaal om overal te kunnen zien hoe de kleine erbij ligt!

 92. 93

  Ik zou de babyfoon heel graag willen gaan gebruiken bij onze kleine meid. We hebben nu een gewone babyfoon, maar doordat ze veel geluidjes maakt ben ik heel nieuwsgierig wat ze dan aan het doen is. Zo gauw ik haar kamertje binnen loop wordt ze snel wakker, dus dan is deze babyfoon echt een uitkomst!!

 93. 94

  Wij zouden deze voor onze dochter Noa willen gebruiken. Zij is op 6 december 2015 geboren. Ze spuugt wat meer dan gemiddeld, dus een camera zou super welkom zijn, voor haar veiligheid en onze gemoedsrust.

 94. 95

  Onze lieve Mees is vandaag 2 weken oud.
  Voor hem wil ik deze babyfoon winnen. Aangezien de babyfoon die we bij zijn grote broers gebruikt hebben (7 en 9 jaar) het deze week begeven heeft.

 95. 96

  Wauw! Dat is een gaaf ding om te winnen. Ik zou hem gebruiken voor ons zoontje Dies van 9 weken. Dan kan ik hem nog zien als ik over 2 weken weer ga werken.

 96. 97

  Wat zou ik deze babyfoon graag winnen om te gebruiken voor onze jongste dochter. Ze heeft een pittige start gehad (gelijk na de geboorte geopereerd) en ondanks dat ze het nu hartstikke goed doet, vind ik het nog steeds eng om haar in haar eigen kamertje te laten slapen dus slaapt ze nog in de wieg bij ons op de kamer. Met deze babyfoon met handige functies durf ik het hopelijk aan haar in haar eigen kamer te laten slapen!

 97. 98

  Wat zou ik deze babyfoon graag winnen om te gebruiken voor onze jongste dochter (bijna 4 maanden). Ze heeft een pittige start gehad (gelijk na de geboorte geopereerd) en ondanks dat ze het nu hartstikke goed doet, vind ik het nog steeds eng om haar in haar eigen kamertje te laten slapen dus slaapt ze nog in de wieg bij ons op de kamer. Met deze babyfoon met handige functies durf ik het hopelijk aan haar in haar eigen kamer te laten slapen!

 98. 99

  Wij zouden deze babyfoon graag gebruiken voor onze pasgeboren dochter Lieke
  Want hiermee kunnen we op afstand in haar kamer spieken
  En zelfs de trotse opa’s en oma mee laten kieken!
  Als we met de Gynoii babyfoon worden verblijd
  Hoeven we geen seconde meer te missen van onze lieve meid.

 99. 100
 100. 101

  Oh dat zou fijn zijn! Wij willen deze babyfoon wel graag winnen voor ons eerste zoontje op komst! De naam is bog geheim natuurlijk Wij houden enorm van mooie technische spullen, zo welkom!

 101. 102

  Voor onze Jopie (zijn in-de-buik-naam), die binnen nu en vier weken verwacht wordt. Ons eerste kindje! Een babyfoon staat zeker nog op ons lijstje, en deze zou echt fantastisch zijn!

 102. 103
 103. 104

  Wij gaan de babyfoon gebruiken voor ons nu nog ongeboren dochter. Ons 1e kindje komt, na 4 jaar op een donor te hebben gewacht, eindelijk in april 2014.
  Wij zijn hier zo blij mee, dat we alles (nou ja, bijna alles) vast willen leggen.

 104. 105

  Wat zou deze babyfoon goed van pas komen! Super handig met al deze extra functies!
  We zouden hem gaan gebruiken voor ons eerste kindje. Hij of zij wordt in februari verwacht. We hebben nog geen babyfoon aangeschaft dus deze zou erg goed van pas komen….

 105. 106

  De babyfoon wil ik graag gaan gebruiken voor onze kleine draak die in februari verwacht wordt. Het is nu al een lekkere druktemaker dus ik ben erg benieuwd of ze in haar bedje ook zo ligt te draaien en de schoppen ❤

 106. 107

  Wat een leuke babyfoon! Onze derde zoon wordt in februari geboren. De oudste is bijna 5 en de babyfoon die we voor hem gekocht hebben, valt steeds uit dus we hebben echt een nieuwe nodig. Het zou super leuk zijn om deze te winnen!

 107. 108

  Graag zouden wij de babyfoon gebruiken voor ons eerste zoontje die verwacht wordt op 13 april. We hebben nog geen babyfoon dus het zou super zijn om Dit prachtig exemplaar te winnen! :)

 108. 109

  Graag zouden we de babyfoon winnen voor onze tweede zoon Tim. De oudste kunnen we al goed in de gaten houden met een babyfoon met camera. Wij en onze jongste slapen nu nog met de deur van de slaapkamers open zodat we hem ’s nacht kunnen horen als hij huilt. Met als gevolg dat onze kat Tygo vaak op ons voeteneinde van het bed ligt te slapen. Daar slapen we zeker niet beter door.

 109. 110

  Ziet er goed uit deze babyfoon! Vandaag (29-12) ben ik uitgerekend en we hebben voor de baby nog geen babyfoon. Voor onze oudste hebben we camera en babyfoon los maar dit lijkt me veel handiger!

 110. 111

  Deze babyfoon is helemaal ideaal voor onze kleine droom. Afgelopen vrijdag 18 december werd onze kleine Lyse geboren, met behulp van de camera kan ze ons nu 24 uur per dag met haar lieve snoetje bekoren. Hopelijk gunnen jullie ons dit geluk, dan kan het begin van het leven van ons kleine wondertje niet meer stuk! :)

 111. 112

  Wouw wat een mooie babyfoon. Deze wil ik echt graag gebruiken voor mijn dochtertje Sophie. Met de timelapse functie kunnen we leuke video’s maken voor later. En de foto’s komen natuurlijk in haar Fotoalbums terecht!

 112. 113

  Ik zou deze babyfoon heel goed kunnen gebruiken voor mijn werk als gastouder.
  We gaan eind volgend jaar verhuizen naar een iets grote huis. Zodat alle gastkinderen alle ruimte hebben. De kleintjes die dan nog een dutje doen krijgen een eigen kamer. Dus deze babyfoon zou super zijn ok de kleintjes in de gaten te houden.

 113. 114

  Ja leuk! Uiteraard wil ik geen moment missen van onze kleine Bo en dat hoeft niet met deze babyfoon. Morgen is Bo alweer een maand oud!

 114. 115
 115. 116

  Deze babyfoon zou heel welkom zijn voor onze dochter Flore. Ze slaapt nu nog bij ons, maar als ze straks naar haar eigen kamertje gaat zou het fijn zijn als ik haar in de gaten kan houden zonder haar te hoeven storen

 116. 117

  Woow, die zou ik graag willen winnen voor mijn dochtertje, zij is geboren op 09-09-2015.
  Door omstandigheden verblijven wij nu samen bij haar opa en oma (met babyfoon), maar verwachten vanaf maart 2016 gelukkig weer een eigen plekje te hebben om samen te gaan genieten! Een babyfoon staat nog op ons wens lijstje en is voor straks zeer welkom!

 117. 118

  Wij willen deze super mooie babyfoon gaan gebruiken voor ons 2de zoontje die we verwachten in januari.
  Wij hadden al en babyfoon maar helaas heeft deze de geest gegeven dus en nieuwe is zeer welkom!!

 118. 119

  Ik wil deze babyfoon graag winnen voor mijn kleindochter Sophie zodat ik haar goed in het oog kan houden als ze bij ons is (eigenlijk omdat oma graag de hele tijd kijkt).

 119. 120

  Het lijkt me geweldig om mijn kleindochter goed in de gaten te kunnen houden met dit apparaatje. Al zou eentje met geurmelder nog handiger zijn, dan weet ik meteen of ik zelf naar boven moet of oma moet sturen. Misschien een idee?

 120. 121

  Wij verwachten op 21 januari een dochter! Haar geboortekaartje zullen we gaan bestellen bij Hippe Geboortekaartjes :)! We hebben voor haar nog geen babyfoon dus het zou super zijn als we deze winnen. Ik durf haar slaapkamerdeur namelijk niet open te laten staan, i.v.m. de kat. Door middel van een babyfoon met camera zou ik haar toch continue in de gaten kunnen houden, IDEAAL!
  Ik wacht in spanning af (wanneer ze zich aandient + of we de babyfoon zullen winnen).

 121. 122

  Wij hebben bij onze woning het probleem dat geen enkele babyfoon fatsoenlijk functioneert. Onze woning, aanliggend aan een loods, is omringd door isolatieplaten. Onlangs een babyfoon gekocht twv 180euro die niet functioneert van de bovenverdieping naar beneden. Ik heb deze specificaties bekeken en over deze ben ik hoopvol. Aangezien de andere niet retour kon hebben we deze nog als ‘reserve’ staan voor opa en oma…

 122. 123

  Jaaa, ik wil deze wel voor onze zoon. :-) :-) :-)

  Ik ben 14 februari uitgerekend. Mijn vriend woont op Kaapverdie en kan in februari alleen hier op vakantie komen. Totdat we ergens samen kunnen wonen in de toekomst, kan hij ons zoontje op deze manier altijd even bekijken als ie in z’n bedje ligt. In ieder geval bedankt voor het idee en hopelijk gaan we deze winnen. Ciao.

 123. 124

  Wat lijkt me dit een handige babyfoon! Ik zou hem graag willen gebruiken voor onze dochter Yara. Een heerlijk meissie! Ze slaapt twee verdiepingen hoog dus het zou handig zijn als we haar niet alleen kunnen horen maar ook kunnen zien. En de opneem functie is dan een superleuk extraatje!

 124. 125

  Een hele leuke actie dit!! Ik wil deze babyfoon heel erg graag voor mijn zus winnen. Ze is nu 3 weken geleden van mijn nichtje bevallen en ik zou het fantastisch vinden om haar hiermee te kunnen verrassen! Dit aan haar kunnen geven zou een erg mooi begin voor mij zijn om de leukste suikertante van mijn lieve geweldige nichtje te worden!

 125. 126

  Wij zouden deze babyfoon heel graag willen winnen voor onze eerste zoontjes die wij in februari verwachten. Na een aantal jaren in de medische molen gelopen te hebben mogen wij eindelijk ouders worden. Dit was in het begin even schrikken omdat we überhaupt niet meer durfden te dromen dat het ging lukken en toen waren het er ook nog 2! Vervolgens binnen zeer korte tijd ons appartementje verkocht en nu wachten op de sleutel van onze nieuwe echte eengezinswoning. De babyfoon zou dan goed van pas komen aangezien de babykamer boven is en niet meer op dezelfde etage als in ons appartement. Ik kan me zo voorstellen dat je bij je eerste kindjes constant wil kijken of alles nog goed gaat en een babyfoon met camera zou dan super handig zijn. Heel erg welkom dus!

 126. 127

  Voor ons lieve eigenwijze vrolijke schattige dochter van vijf maanden. Nu er eindelijk een beetje ritme in zit, zou ik het leuk vinden om haar in de gaten te houden. Laatst had ze zich onder haar dekens vandaan gewurmd en lag ze op haar buik aan de andere kant van het ledikant te spelen toen ik kwam kijken..als ik dat nou had kunnen vastleggen..:)

 127. 128

  Wij willen heel graag deze mooie babyfoon winnen voor ons aankomende eerste wondertje in maart! Het lijkt ons superleuk om te zien wat ons spookje uitspookt en een gave timelapse voor later te maken!

 128. 129

  Hey,
  Graag zouden we deze babyfoon willen winnen, omdat ik ,omwille van het werk, vaak enkele dagen van huis ben en dan mis ik mijn zoontje Joppe zo hard! Met deze babyfoon kan ik op verplaatsing ook een laatste keer naar mijn wondertje gaan kijken voor ik zelf ga slapen. Het zou deze dagen toch draaglijker maken.
  Groetjes

 129. 130

  Mijn broer heeft altijd de nieuwste dingen qua telefoons, iPad, computers, drones, en al dat soort dingen. Hij heeft twee kinderen en heeft 2 simpele babyfoons zonder camera, een beetje tegen zijn gewoontes in eigenlijk. Daarom lijkt het mij zo leuk om deze babyfoon te winnen voor onze eigen kleine uk, dan heb ik voor het eerst ook iets hips voordat mijn broer het al heeft, haha.

 130. 131

  Wauw! Graag zouden wij deze mooie babyfoon willen winnen voor ons mooie meisje. Degene die we nu hebben voldoet helaas niet zo goed aan de verwachtingen, maar zomaar even een nieuwe kopen zit er helaas even niet in. En hoe leuk is het om je kleintje niet alleen te horen, maar ook te zien! <3

 131. 132

  Voor ons zoontje Noud van bijna 5 maanden. Na een onrustige start, wat nog niet helemaal stabiel is, zou het heel fijn zijn om rustig beneden te kunnen zitten terwijl hij boven in z’n bedje ligt…

 132. 133

  In maart 2016 verwachten wij onze eerste kleine spruit en het lijkt me mooi om elk klein dingetje op zo’n makkelijke manier vast te kunnen leggen. Een mooier verhaal kan ik er niet van maken ;).

 133. 134

  Beste Babyblog,
  Dit prachtige cadeau zou ik voor mijn lieve kleine nichtje van 6 weken willen winnen. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe blij en trots mama, papa, oma’s en tantes zijn op onze kleine Noë Monáe. Als ik naar haar kijk dan wil ik haar beschermen en het beste tante zijn die ik kan zijn. Het is ook zo grappig om te zien dat ze nu al een eigen karaktertje heeft: op een bepaalde manier willen slapen, flesje vasthouden (toen pas 2 weken oud) haha :) en nee ze wilt niet liggen maar zitten en om haar heen kijken. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor onze Noë.

 134. 135
 135. 136

  JZou de babyfoon gaan gebruiken voor mijn tweeling Ruben en Sven. Ze hebben ” gespeeld” met mijn huidige babyfoon en toen is die stuk gegaan. Mama kan ook niet een seconde een andere kant opkijken met twee mannetjes die alles willen pakken. Er rammelt iets in de babyfoon en als ik de tweeling door de babyfoon hoor, klinken ze als twee zeehondjes. Echt tijd voor een nieuwe. Als ik ze dan ook nog kan zien zou dat helemaal top zijn.

 136. 137

  Wij zouden de babyfoon gebruiken voor ons derde kindje die wij rond 5 februari verwachten. Was mij zojuist aan het verdiepen in een babyfoon met camera functie toen deze winactie voorbij kwam! Heel toevallig en zeer welkom dus! Zo kunnen de twee grote trotse broers, mijn man en ik zelf de baby zonder te storen in de gaten houden, wanneer de baby lekker in zijn/haar eigen kamertje ligt te rusten. :-)

 137. 138
 138. 139

  Ik zou het super fijn vinden om deze te winnen ik ben 3 januari uitgerekend van ons 2 zoontje en het enige wat ik nog ontbreekt is een babyfoon bij de eerste hadden wij een babyfoon zonder beeld echter is deze stuk en kreeg ik er ook altijd andere op te horen en niet mijn zoon daarom zou ik graag een met beeld hebben maar dit laat mijn budget niet toe succes allemaal

 139. 140
 140. 141

  Hij zou ideaal zijn voor onze Micky..
  Dan zou papa op afstand af en toe even naar hem kunnen kijken als hij een hele week op de vrachtwagen zit.
  En stiekem ook handig voor mama als ze soms snel een klein rondje met de honden loopt.

 141. 142
 142. 143

  Voor mijn eigen kleine schatje die volgens de agenda 7 januari geboren zou worden, maar het gisterochtend al tijd genoeg vond!

 143. 144
 144. 145

  Wij zouden deze babyfoon willen gebruiken voor ons dochtertje jelena van 6maanden oud. Omdat papa elke dag ook in de meeste weekends werkt kan papa dan toch van een afstandje zijn kleine meid in het oog houden en mist hij niet te veel op deze enorme leuke leeftijd :) groetjes het jonge stelletje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*