Ontroerend: onbekende vrouw biedt aan draagmoeder te zijn

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tien jaar lang hadden MarySusan en Brandon Williams gewacht op een kind. Na meerdere miskramen en een doodgeboren dochtertje, leek alle hoop verloren. Tot een voor hen onbekende vrouw aanbood om de draagmoeder te zijn van hun baby.

Hart voor kinderen

MarySusan houdt ontzettend van kinderen, misschien is dat ook de reden dat ze juf werd. Maar na tien moeilijke jaren met meerdere miskramen en een doodgeboren dochtertje, leek het alsof ze nooit zelf een kindje zou krijgen. Gelukkig hadden MarySusan en haar man Brandon veel steun van familie en vrienden en konden ze hun gedachten kwijt op hun blog ‘Our Journey of Faith‘.

Bijzonder cadeau

Door hun blog werd de worsteling van MarySusan en Brandon bekend. Ook Autumn Anderson hoorde van hun verhaal. Hoewel ze het stel niet kende, sprak hun verhaal haar zo aan dat ze iets heel bijzonders deed: ze bood aan om draagmoeder te worden voor de baby van MarySusan en Brandon.

Bekijk ook deze prachtige foto’s: 2 emotionele papa’s houden hun zoon voor het eerst vast.

Afscheid nemen van baby

Terwijl de baby groeide en MarySusan en Brandon zochten naar babynamen, voelde Autumn dat ze het idee om de baby af te staan steeds lastiger ging vinden. “Er waren dagen dat ik dacht: ‘O my goodness, heb ik hier goed over nagedacht? Dit zal zo moeilijk worden.'”

Geboorte van baby door draagmoeder

Op de dag dat het allemaal zou gebeuren, waren Autumn en haar man en MarySusan en Brandon allemaal bij elkaar in het ziekenhuis. Terwijl Autumn aan het bevallen was, stroomden de tranen van blijdschap over MarySusan’s wangen. Blij en verwonderd over de geboorte van hun zoon waar ze 10 jaar op had gewacht.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10204819901120311&set=a.3582674328487.2133905.1322092577&type=3&theater

Draagmoeder geeft baby aan ouders

Na de laatste perswee werd Colin geboren en aan Autumn gegeven. Nadat MarySusan de navelstreng had doorgeknipt, deed Autumn wat bijna geen enkele vrouw voor elkaar zou krijgen: ze gaf de baby die ze zelf gedragen had aan MarySusan en Brandon. De beelden zeggen alles: huilend en stralend van blijdschap zitten Autumn en MarySusan naast elkaar en kijken naar de wonderbaby. Alle twijfel die Autumn had was verdwenen: “Gelijk na de bevalling, toen MarySusan op bed zat en begon te huilen, dacht ik ‘elke dag was het waard’.”

Blij om vrijgevigheid

MarySusan en Brandon kunnen niet omschrijven hoe blij ze zijn met het cadeau wat Autumn en haar man hun gegeven hebben. “Wat moet ik zeggen? ‘Dank je wel?’ Dat zegt nog niet half hoe ons gevoel voor haar en Donavan is. Als dank noemden ze hun zoontje Colin Anderson, naar zijn draagmoeder.

Bron: GodUpdates

Lees ook: deze vrouw draagt het kind van haar tweelingzus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*