10 films/series om je zwangerschapshormonen te stillen

films over zwangerschap en baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als je zwanger bent is niets zo fijn als met je pootjes omhoog en een grote bak popcorn op schoot een filmpje kijken. En dan het liefst eentje waar je tranen met tuiten kan huilen of lachen, want de zwangerschapshormonen spelen regelmatig op. We hebben de 10 leukste series en films uitgezocht waar jij je zwangerschap wel mee doorkomt.

De beste films voor tijdens je zwangerschap

1. Jane the Virgin

Deze hilarische serie gaat over de 23-jarige Jane die een belofte heeft gemaakt om geen seks te hebben voor het huwelijk. Ze verloofd zich met Michael en ze leeft op een roze wolk. Maar wanneer zij per ongeluk wordt geïnsemineerd en zwanger raakt, staat haar leven volledig op z’n kop. Want moet ze kiezen voor Michael? Of voor Rafael, de vader van het kindje? En is ze wel klaar voor een baby?

2. Life as we know it

Na een vreselijke date is het direct duidelijk: Holly en Eric hebben een hekel aan elkaar en zullen nooit, maar dan ook nooit enige relatie krijgen. Maar wanneer zij de voogdij krijgen over het kind van hun overleden vrienden, worden ze verplicht om samen het kind op te voeden. Een heerlijke feelgood film met een lach en een traan.

3. Juno

De 16-jarige Juno raakt ongepland zwanger en besluit het kindje af te staan aan adoptieouders. Wanneer ze deze gevonden heeft blijkt dit proces toch lastiger dan ze had verwacht. Een ontroerende en grappige film, die heel terecht een Canadese Oscar heeft gewonnen.

4. What to expect when you’re expecting

In ‘What to expect when you’re expecting’ volg je het leven van vijf koppels, die allemaal een kindje verwachten. De één raakt ongepland zwanger, waar de ander al jaren een kinderwens heeft, terwijl weer een andere vrouw geen kinderen kan krijgen. Maar wat ze alleen gemeen hebben, is dat ze erachter komen dat het hele proces anders is dan ze zich voorstelde.

5. Bad moms

Gloednieuw is deze film! Vandaag kwam de film al uit in Amerika, maar wij moeten helaas nog even wachten, want vanaf 11 augustus is hij ook te bewonderen in de bioscopen in Nederland. Het verhaal gaat over Amy Mitchell die haar leven als overwerkte moeder helemaal zat is en besluit om haar leven om te gooien en eens flink te gaan feesten met twee andere moeders. Dit schiet alleen in het verkeerde keelgat bij andere moeders. Wij zijn benieuwd naar deze hilarische comedy!

Lees ook: Hilarisch filmpje: vader maakt een jaar lang dubsmashes met zijn baby

6. The Back-up plan

Zoe wil dolgraag kinderen, maar mist hiervoor een klein detail: ze heeft haar prins op het witte paard nog niet gevonden. Ze besluit om zich te laten insemineren met het zaad van een onbekende donor. Maar wanneer ze haar ware liefde tegenkomt, staat haar leven op z’n kop. Deze film is zeker de moeite waard om te kijken! Ook leuk voor mannen trouwens. :)

7. Baby mama

Kate is bijna 40 en heeft een kinderwens, maar mist de man die haar een baby kan geven. Ze heeft alle mogelijke opties geprobeerd om toch zwanger te raken, maar niets lijkt te werken. Wanneer ze een draagmoeder vindt, kan ze haar geluk dan ook niet op. Maar dit verloopt natuurlijk niet vlekkeloos…

8. Friends seizoen 8

In seizoen 8 van Friends draait het allemaal om de zwangerschap en bevalling van Rachel. En Friends zou Friends niet zijn als dit geen hilarische momenten oplevert. Dit seizoen mag je dus echt niet missen!

9. Nine months

Sam en Rebecca hebben een perfecte relatie. Maar wanneer blijkt dat Rebecca zwanger is, raakt Sam flink van slag. Hij ziet vreselijk op tegen het vaderschap! Een ontmoeting met een gezin met onhandelbare kinderen helpt niet echt mee en ook het rare gedrag van hun Russische gynaecoloog maakt het alleen maar erger.

10. Moms night out

Allyson is overwerkt en heeft een avondje vrij nodig van haar kinderen. Daarom besluit ze samen met vriendinnen uit te gaan en heerlijk te genieten van een ‘childfree’ avond. Maar gaat op z’n zachtst gezegd niet zoals gepland… Verstand op nul en geniet van deze hilarische film!

Lees ook: Inspiratie: voornamen uit bioscoopfilms

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*