Mooie actie: bestel je geboortekaartjes en steun War Child

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een mooi geboortekaartje sturen en tegelijkertijd een goed doel steunen: het kan sinds kort bij hippe-geboortekaartjes.nl! Ontwerpster Lisette Everaars van LOVZ ontwierp speciaal voor War Child een prachtige collectie geboortekaartjes. Van ieder verkocht kaartje gaat er een deel van de opbrengst naar War Child!

War Child geboortekaartjes: voor een goed doel

De speciale War Child-collectie bestaat uit hippe geboortekaartjes, met klassieke elementen als hartjes en sterretjes. Maar natuurlijk zien we ook hippe trends terugkomen: zo is het geboortekaartje met denimlook erg populair, vind je verschillende fotokaartjes, en ook de eenvoudige witte kaartjes met een eenvoudig hart doen het goed. Geen wonder, het zijn supermooie kaartjes: echt een kadootje op de deurmat!  Door deze kaartjes te bestellen en te versturen naar familie en vrienden kun je andere kinderen laten delen in jullie blije nieuws!

>> Als je nu donateur van War Child wordt, mag je een gratis kado uitzoeken. Al voor € 6,00 per maand kan War Child zes kinderen per jaar helpen!

234x60 Warchild

Bekijk hier de gehele collectie geboortekaartjes. Hieronder zie je een kleine selectie. En wil je meteen een donatie doen? Klik dan door naar de actiepagina.

War Child geboortekaartje jongen


lovz geboortekaartje warchild lovz geboortekaartje kraft warchild geboortekaartje

War Child geboortekaartje hart

Al onze blogs over geboortekaartjes vind je hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*