Een kijkje binnen hipDesign met Leonne Albers: “Ik ben supertrots op ons team!”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Leonne is het gezicht achter hipDesign. Een designer met oog voor de laatste trends. HipDesign bestaat 21 augustus alweer 13 jaar! Een leuke reden om Leonne en hipDesign beter te leren kennen. In een interview vertelt Leone over haar inspiratie, hoe haar kantoordag eruitziet, wat hipDesign speciaal maakt en waar ze trots op is.

hipDesign staand lief fotokaartInspiratie

Met een bedrijf dat al 13 jaar bestaat, vroegen wij ons af waar Leonne haar inspiratie vandaan haalt. Leonne: “Uit heel veel positieve energie. Ik zie altijd mooie dingen om me heen!” En met een lach vertelt ze: “Ik vind het ook fijn om bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of het strijken van de was mijn gedachten te ordenen.”

Trendwatchersgeboortkaartje stipjes label lief hipDesign meisje

Voor het ontwerpen van geboortekaartjes vertrouwt hipDesign niet alleen op eigen inspiratie, maar volgt ook de laatste trends. “We kijken naar babykleding, babykamer-accessoires, behang en woontrends. We neuzen in babybladen, surfen veel op internet, we kijken in babyzaken en we zoeken op Pinterest.”

Kantoordag

We vroegen Leonne hoe een typische kantoordag eruitziet. “Heel gezellig en inspirerend!”  De dag start met het controleren van alle bestellingen, daarna worden de taken verdeeld. “De ene dag werk je aan de vragen die onze klanten stellen: het ontwerpen op maat en het beantwoorden van alle vragen; zowel telefonisch als per email. Een ander moment word je ingepland om inspiratie op te doen, zodat je later kunt gaan ontwerpen. Dan word je ook écht geblokt, zodat je lekker kunt werken”.  Naast kaartjes, maakt hipDesign ook canvasdoeken, posters en banners en kijken ze naar extra’s om kaarten uniek te maken. Ook dit is een onderdeel van haar werkdag. Leonne vertelt: “Ik probeer elke dag te kijken naar ontwikkelingen en te werken aan onze productlijn.”

Bijdrage leveren

Op de vraag wat Leonne het leukst vindt op haar werk vertelt ze: “Het contact met onze klanten en de positieve reacties.” Daar haalt Leonne ook haar motivatie vandaan: “Ik vind het echt leuk om een bijdrage te leveren aan een belangrijk levensmoment”. In de kaartjes richt hipDesign zich niet alleen op geboortekaartjes, maar ook op het maken van prachtige trouwkaarten, ontroerende rouwkaarten en jubileumkraftpapier geboortekaart vliegtuigje jongetjeuitnodigingen. Allemaal belangrijke levensgebeurtenissen, waar hipDesign deel van kan zijn. “Laats had ik een lieve vrouw van 67 aan de telefoon die zelf een rouwkaart voor haar man aan het ontwerpen was met eigen foto’s. Met een beetje hulp heeft ze een unieke kaart gemaakt, wat haar sterkte in het rouwproces.”

Persoonlijk en direct

Goede samenwerking staat bij hipDesign voorop. Leonne vertelt hoe dit vormgegeven wordt: “We zijn altijd bereikbaar voor onze klant. Als klant werk je direct met onze designers samen. Dan kan je meteen je gedachtes filteren. Van jouw idee en maak je echt samen een ontwerp. Heel persoonlijk en direct.”

Leonne: “Ik ben supertrots op ons team!”

Nauw betrokken team

Ook op de samenwerking bínnen het bedrijf is Leonne trots: “Ik ben supertrots op ons team! We werken goed samen. Soms zelfs met rode wangen van de drukte. We delen creativiteit en weten van elkaar waar we goed in zijn.” Ze zijn niet alleen betrokken op hun werk, maar leven ook met elkaar en klanten mee: “Samen lachen, soms ontroerd of geraakt… We zijn nauw betrokken bij het levensmoment van onze klant. En nu Lisanne en straks ook Marieke moeder worden, ben je nog intenser betrokken bij emoties.”

Tot slot: welk geboortekaartje is je favoriet? “Ik ben altijd weer trots op onze nieuwe ontwerpen!”

Benieuwd naar de nieuwste geboortekaartjes van hipDesign? Bekijk ze op hun website. Drie van onze favorieten zetten we hieronder:

geboortekaartje hipdesign

hipdesign

hip geboortekaartje

Wil je inspiratie voor een tekst op je geboortekaartje? Bekijk al onze blogs hierover!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*