Zwangere fashionblogger Cindy ruilt steeds vaker haar hakken in voor sneakers

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door fashionblogger Cindy van der Heyden van COTTDS.com. Zij is nu 30 weken zwanger en kan ons van hele nuttige tips voorzien. In dit kennismakingsinterview lees je meer over Cindy en haar toffe blog, en eerder gaf ze al tips om de babybump te verbergen.

“Het fijne aan basic broeken is, dat je ze oneindig kan combineren met de rest van je kleding.”

8ed1dbe2b9ae50f303f707ce048f2140

Ik heb m’n hakken nog niet helemaal aan de wilgen gehangen hoor, maar deze worden nu wel veel vaker ingeruild voor platte laarzen of een paar sneakers. En sinds ik weer een nieuw paar lage zwarte Converse sneakers heb gekocht, draag ik ze praktisch dagelijks. Ik heb misschien soms wat koude enkels, maar dat overleef ik ook wel weer.

M’n nieuwe schoenen lopen heerlijk, en staan zo leuk bij mijn nieuwe leren (zwangerschaps!)broek. Het is van zulk soepel leer, dat het bijna een legging te noemen is. Absoluut mijn favoriete broek op het moment – niet dat ik überhaupt veel keuze heb, haha. Maar het fijne aan basic broeken is, dat je ze oneindig kan combineren met de rest van je kleding. En qua bovenstukken kom ik absoluut niks te kort, dus die laatste 10 weekjes overleef ik wel met maar een paar zwangerschapsbroeken.

d2c41d584ae9711a4949afaf8f16a7bd

6a07e297de57798811b582aeb1daf34b

Want, jawel, ik ben inmiddels in de 30 weken beland. Vandaag moest ik langs de verloskundige voor een standaard afspraak en ik kreeg als huiswerk mee om een bevalplan op te gaan zetten. Slik. Die bevalling komt nu toch wel erg dichtbij. Nu kan ik niet wachten tot ik mijn kleintje voor het eerst kan zien, vasthouden, mee naar huis mag nemen etc., maar de bevalling zelf is nog wel een dingetje. Ik probeerde daar eigenlijk zolang mogelijk nog even niet aan te denken, maar nu móet ik dus wel! Gelukkig hoef ik pas over 3 weken terug te komen mét mijn bevalplan, dus voor nu schuif ik het nog even voor me uit en ga ik eerst eens lekker genieten van de kerstdagen!

1337204c0362d732cce776f6f727d0a642687cc21672c1581157404289c2d9f8

>> Bekijk ook: meisje en haar paard zijn de beste vrienden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*