Fashion twins met je kleintje

matching outfits voor mama's en kinderen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een dagje shoppen met/voor je kleintje; superleuk! Er zijn zoveel leuke kleren voor je kleintje. Je gaat dan ook zoveel mogelijk winkels af op zoek naar de tijdloze musthaves, zoals spijkerbroeken, schattige sneakers of een leuk gestreept shirt. Ook voor jezelf gluur je even bij de tijdloze trends, jij kunt er immers een flink tijdje mee doen. Je kindje is er waarschijnlijk na een jaartje weer uitgegroeid, dus wil je ook niet al teveel geld besteden aan de outfits. De winkels H&M en Zara spelen hier goed op in, voor een prima budget heb jij zo de leukste tijdloze kleren in huis voor jullie beiden. Maar wat zijn dan die tijdloze trends? We zetten ze voor je op een rij:

Matching outfits voor mama en kind

1. Stripes and vibes

Wie houdt er nou niet van streepjes? Streepjes zijn altijd goed. Of het nu herfst, zomer of winter is, met een streep design zie jij er altijd goed uit. Het voordeel van streepjes is dat je het eindeloos kunt combineren. Streepjes staan simpelweg overal bij. Neem bijvoorbeeld een stoere jeans, een rokje of een strakke leren broek en combineer dit met je gestreepte shirtje. Het leuke aan het streepdesign is dat er allerlei varianten op gemaakt worden en het altijd even leuk blijft. Zo heb je horizontale en verticale streepjes, streepjes in verschillende diktes, maar ook streepjes met een bepaald design. Genoeg leuke opties voor zowel jou als je kind.

2. Animal designs

Er zijn zoveel verschillende leuke dierenprintjes terug te vinden in kledingstukken voor kids; al sinds de 18e eeuw zijn ze in omloop. Panter, giraffe, tijger, zebra en ga zo maar door! Superleuk om je kleine druif in te hijsen. Het leuke is, dat je zelf een draai kunt geven aan de look. Zo kun je voor een stoere look gaan met een tijger op het shirt, of juist een schattige look met een lief, klein giraffe rugtasje of een tijger onesie. De dierenprintjes blijven altijd leuk!

Lees ook: De kledingmaat, schoenmaat en hoofdmaat van je baby.

3. White is bright

Een wit kledingstuk in je kast komt altijd goed van pas. Het is dus slim om dat er standaard een te hebben hangen. Wit kun je namelijk overal wel op dragen. Een wit shirtje met een leuke spijkerbroek zie je bijvoorbeeld nog steeds overal terugkomen; op foto’s van 20 jaar geleden, maar ook nog in de huidige modemagazines. Houd je sowieso wel van de simpele outfits? Dan is het leuk om extra nadruk te leggen op je accessoires, zoals met mooie sierraden of een leuk Sony Xperia XZ hoesje.

matching outfits

Forever Denim

In de jaren 50 kwam de spijkerstof in de mode en dit is nooit meer weggegaan. Een leuke jeans past dan ook overal onder, wat het ideaal maakt om leuke combinaties te maken. Ga voor een leuk spijkerjack met een wit shirt en een donkere jeans. Ook felle kleuren staan geweldig op spijkerstof. Tijdloos en fantastisch! Download bijvoorbeeld de Jeans Store app op je iPhone of MacBook en houd een oogje op de leuke trends voor jou en je kind. Ben je sowieso al helemaal weg van spijkerstof? Dan kun je ook je telefoon of MacBook in een passende outfit hijsen, door een spijkerstof 11 inch MacBook Air hoes aan te schaffen. Je kind ziet er zonder twijfel ook fantastisch uit in spijkerstof, zoals een kruippakje of kleine tuinbroek.

Quote it!

Met name voor kleine kindjes is een quote altijd leuk. Een klein rompertje of onesie met een leuke quote, het kan allemaal! Je ziet quotes tegenwoordig steeds meer terugkomen, zoals op shirts, truien en armbanden. Ook op telefoonhoesjes is het steeds hipper, dus dat is leuk voor jezelf wellicht? Ga bijvoorbeeld voor een Xperia E5 case met ‘je t’aime’ of ‘celebrate life’ quote.

Met deze tijdloze trends kunnen jij en je kleintje wel een tijdje vooruit. Wat is jouw favoriete tijdloze outfit?

Lees ook: De leukste babywinkels en kinderwinkels in Utrecht

Foto van moeder en dochter met spijkerbroek en ruitjesblouse via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*