Fashionblogger Cindy: “Niemand zag dat ik een positiebroek aan had!”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door fashionblogger Cindy van der Heyden van COTTDS.com. Zij is nu 26 weken zwanger en kan ons van hele nuttige tips voorzien. In dit kennismakingsinterview lees je meer over Cindy en haar toffe blog, en eerder gaf ze al tips om de babybump te verbergen

“Mijn eerste outfitpost met positiekleding is een feit. Zoals ik al in mijn vorige blog aangaf was het duidelijk tijd om me over te geven aan zwangerschapskleding, en dus ben ik (online) wezen shoppen! Bij de H&M heb ik onder andere deze zwarte skinny jeans aangeschaft voor maar 30 euro.”

3b3af813e76743ce5c6ef7db339bc70e

“Niemand uit mijn omgeving zag het verschil dat ik een positiebroek aan had, zij dachten eerder dat ik gewoon één van mijn ‘normale’ zwarte skinny jeans aan had, totdat ik de bovenkant liet zien.”

87a861773801956fcffb1952a34125d6

“Omdat ik de jeans ietwat saai vond (ik heb wat met scheuren in jeans) heb ik de broekspijpen afgeknipt. Op die manier komen mijn leopard printed heels mooi eronder uit. Verder heb ik het rustig gehouden met een lange comfortable cardigan (normale ZARA collectie).”

3ed010341c9bf3c6b52d344beded1cf5

“Ik heb ook twee prachtige leren broeken gescoord bij het zwangerschapskledingmerk Isabella Oliver, ik hoop daar dit weekend een outfitje mee te schieten. Maar jeetje, wat is het koud buiten!”

Bekijk ook: 10 must have zwangerschapsbasics

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*