Deze moeder kreeg 4 kinderen in 9 maanden!

4-kinderen-in-9-maanden

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze vreesde dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen, maar niets bleek minder waar: de Britse Sarah Ward (29) kreeg 4 kinderen in 9 maanden. Kort nadat zoontje Freddie werd geboren, raakte Sarah zwanger van een drieling! Alle kindjes zijn op een natuurlijke manier verwekt.

“Soms lijkt mijn huis meer op een creche dan op een huis,” grapt Sarah. Ze verschoont samen met haar man Benn Smith (31) zo’n 175 luiers per week en maakt in een week zo’n 80 flesjes melk klaar. Voordat hun eerste kindje geboren was, probeerden ze al meer dan een jaar zwanger te worden.

Nadat Freddie geboren was, gebruikten ze geen voorbehoedsmiddelen. Groot was dan een de verrassing dat Sarah zó snel alweer zwanger was: toen Freddie 8 weken was, ontdekte ze dat ze weer zwanger was. En toen ze ontdekten dat het een drieling was, waren ze geschokt. “Toen de echoscopist vroeg of we wisten hoeveel kinderen verwachtten, viel onze mond open. We dachten dat ze ging vertellen dat we een tweeling kregen. Toen ze vertelde dat het er drie waren, begon ik te shaken en viel ik bijna van het bed,” vertelt Sarah. “Ik begon te huilen toen ik me realiseerde dat ze geboren zouden worden voordat Freddie 1 was.”

De drieling werd met 33 weken geboren. Inmiddels zijn ze allemaal thuis. Een simpel tripje naar de supermarkt kan zomaar uren duren, omdat Sarah voortdurend wordt aangesproken met de vraag of de kinderen allemaal van haar zijn. Het is hartstikke druk maar Sarah en Benn voelen zich gezegend met zo’n mooi gezin. Sarah: “Eerst dacht ik dat ik geen kinderen kon krijgen en nu heb ik de perfecte familie in 1 jaar!”

Bron: Dailymail.co.uk //Foto ‘Moeder met drieling’ via Shutterstock

Lees ook: Deze Nederlandse vrouw kreeg een vierling!

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*