Deze man overtuigde zijn vrouw om nog 1 keer zwanger te worden, en toen…

drieling namen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Melanie Thornton (33) uit Engeland vond haar gezin compleet. Ze had 1 dochter, Tia van 13, en toen stelde haar partner Martin (27) voor om nog één keer voor een kindje te gaan. Je kunt je voorstellen hoe groot de schok was toen ze ontdekten dat ze een drieling verwachtten: een kans van 1 op 2 miljoen!

Drieling op natuurlijke wijze

Toen ze 5 weken zwanger was, was er nog niets ongewoons te zien op de scan, maar bij de 12-wekenecho werd hen verteld dat ze op een natuurlijk wijze een drieling kregen! Melanie vertelt in The Daily Mail: “Ik had al een paar keer gegrapt dat het er meer dan een zouden zijn. Het voelde namelijk heel anders dan de vorige zwangerschap. Maar een drieling? Ik barstte in lachen uit en vroeg waar de verborgen camera zat.”

250 luiers per week

Inmiddels zijn Boè, Mika and Hope geboren, hoewel Melanie de hele zwangerschap werd gewaarschuwd dat de kleinste, Hope, het waarschijnlijk niet zou overleven. Melanie: “Het was een stressvolle periode. We kregen elke twee weken een echo en telkens waarschuwden ze ons voor de kleine overlevingskansen voor drielingen.” Met 32 weken en 4 dagen werden de drie meisjes (een identieke drieling) geboren. De drieling is alweer een tijdje thuis en het gezin maakt goed. Het is alleen eventjes wennen aan de 250 luiers die er per week doorheen gaan :)

Bron: The Daily Mail // Foto ‘Drieling’ via Shutterstock.

Lees ook:
>> het interview met dit Nederlandse stel dat een vierling kreeg.
>> Baby’tje overleeft abortuspil na miskraam.
>> En: jongetje belt 911 en de reden waarom doet je glimlachen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*