Stel met drieling verwacht tweeling.

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een jaar geleden kregen ze een drieling en nu verwachten ze ook nog een tweeling. Megan Haggerty en Clyde Bodge waren verrast door de laatste zwangerschap, maar willen er alles aan doen om de baby’s een goed thuis te geven.

Negen kinderen

Megan had al drie kinderen uit een vorig huwelijk (10, 8 en 6 jaar) en een kind (2 jaar) van haar verloofde Clyde toen ze vorig jaar samen drie jongens kregen. Dat ze nu in juli nog een tweeling verwachten is enorm bijzonder. “Ik weet dat het voor de meeste mensen afschrikwekkend klinkt,” zegt Bodge, “maar ik kijk er echt naar uit”. Als de tweeling geboren is, heeft het stel 9 kinderen!

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10153683349455385&set=pb.648225384.-2207520000.1473257538.&type=3&theater

De eindjes aan elkaar knopen

Een gezin met 5 baby’s, zal niet makkelijk te managen zijn. Stel je voor dat je 5 baby’s moet verschonen en eten moet geven! Aan een drieling alleen heb je al je handen vol. “De drieling was in het begin erg moeilijk, want je hebt maar twee handen en twee benen en ze lijken alledrie op hetzelfde moment gevoed te willen worden”, zegt Megan. Papa Clyde is een huisman en mama Megan werkt op een psychologenpraktijk. Clyde vertelt: “Het wordt een opgave. We zullen ons best moeten doen om de eindjes aan elkaar te knopen”. Voor Megan is het moeilijk, omdat ze door haar werk haar baby’s lang niet altijd wakker ziet. Als ze naar het werk gaat, slapen de baby’s nog en als ze terugkomt zijn ze ook niet altijd wakker.

Lees ook deze gastblog van de Nederlandse Ruth die een drieling kreeg.

Dansen en in de hut spelen

Clyde zegt dat hij het leuk vindt om de drieling overdag bezig te houden met muziek, dansen, samen met een vriend naar buiten te gaan en te spelen in een hutje in huis. Of het met twee extra baby’s nog steeds zo gezellig is, zullen de ouders snel genoeg merken.

Bron: Yahoo! // Foto ‘Zwangerschap van tweeling’ via Shutterstock

Bekijk ook dit filmpje: thuis bij een van de grootste gezinnen van Nederland.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*