Drieling heeft dezelfde verjaardag als zusje

drieling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Heel soms komt het voor dat broertjes en zusjes dezelfde verjaardag hebben. Maar vier dezelfde verjaardagen? Dat zie je niet gauw. De Australische Sarah en Bevan overkwam dit wel. Sarah beviel van een drieling, op de dag dat haar 2-jarige dochtertje jarig is.

Drieling deelt verjaardag met zusje

Sarah en Bevan wilden graag een broertje of zusje voor hun dochtertje Tessa en al snel raakte ze zwanger. De dag dat ze een zwangerschapstest deed, kochten ze een lottokaart. “We hebben niets gewonnen. Ik denk dat al ons geluk op is gemaakt aan de drieling.”, grapt Sarah.

Lees ook: deze moeder van een drieling is nu zwanger van een tweeling

Lastige zwangerschap

Helaas had Sarah wel een beetje gelijk, want ze heeft geen makkelijk zwangerschap gehad. Zo moest ze op kerstavond met een traumahelikopter naar het ziekenhuis worden gebracht, omdat ze vreesden dat ze al zou bevallen. Ook moest ze haar verjaardag missen door een ziekenhuisbezoek van haar moeder.

Dezelfde verjaardag

“Mijn enige eis was dat de drieling niet op de verjaardag van Tessa geboren zouden worden.”, vertelt Sarah. Maar toen duidelijk werd dat één van de baby’s niet meer groeide, moest ze direct bevallen. Op 28 januari 2016 kwamen Zoe Kayla en Jake via een keizersnede ter wereld.

Lees ook: één tweeling, twee geboortejaren: 2015 en 2016

Lieve grote zus

Tessa lijkt het helemaal niet erg te vinden dat ze haar verjaardag met haar broertje en zusjes deelt. Ze knuffelt ze en gaat heel lief met ze om. Het gezin is sinds een week weer thuis en het loopt allemaal op rolletjes. “Sarah is heel georganiseerd, dus alles was al geregeld voordat we naar het ziekenhuis ging. Vrienden en familie helpen heel goed mee.”, vertelt Bevan.

Foto: ‘Drieling‘ via Shutterstock

Bron: Stuff.co.nz

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*