Mooi! Zwanger na 4 jaar wachten, wachten en wachten

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat mooi! Toen Macy Rodeffer besloot haar zwangerschap aan te kondigen, nam ze een bijzondere beslissing. In plaats van alleen het zwangerschapsnieuws te vertellen, gaf ze met een foto op Instagram een prachtige inkijk in de moeilijke weg voorafgaand aan haar zwangerschap. Heel persoonlijk en heel bijzonder!

Al het wachten, wachten en wachten waard

Macy Rodeffer plaatste een maand geleden een persoonlijke foto op Instagram: een hart van spuitjes en medicijndoosjes met daarin een echo en een rompertje met de tekst ‘Worth the wait and wait and wait.’ Een duidelijke boodschap; na alle moeite van ivf is Macy dolgelukkig met haar zwangerschap!

Na ivf-behandelingen nu eindelijk zwanger

Macy weet wat wachten is: 4 jaar lang wachtte ze op de komst van een baby’tje. In deze vier jaar had Macy drie miskramen; een moeilijke tijd voor het stel. Na onderzoeken bleek dat Macy’s man vruchtbaarheidsproblemen had en dat Macy zelf endometroise had, waarbij er baarmoederslijmvlies naast haar baarmoeder groeide. Het stel was dan ook dubbel gelukkig toen ze, na een ivf-behandeling in januari, te horen kregen dat Macy zwanger was!

Lees ook: Zwanger na 4 jaar proberen en 2 IVF-behandelingen

Een bijzondere zwangerschapsaankondiging

Macy wilde haar zwangerschap niet zomaar bekendmaken. “Ik wist dat mijn aankondiging vrouwen pijn zou doen die nog op een baby aan het wachten waren, want ik ben hier zelf doorheen gegaan,” vertelt Macy. “Het was belangrijk voor me dat mijn aankondiging niet alleen mijn vreugde zou laten zien, maar ook mijn worsteling en tevens een aanmoediging zou zijn voor vrouwen om niet op te geven.”

Zwangerschapsaankondiging brengt hoop

Macy werd zelf geïnspireerd door een foto van een andere vrouw die worstelde met onvruchtbaarheid en uiteindelijk een prachtige baby kreeg. Zelf wil ze met haar zwangerschapsaankondiging andere vrouwen inspireren en moed geven. “Ik hoop dat mannen en vrouwen aangemoedigd worden om nooit hun dromen op te geven,” vertelt Macy.

 

Bron: Huffpost Parents – Foto: ‘Blij met zwangerschap‘ via Freeimages.com/Miguel Ugalde

Bekijk hier de foto die Macy inspireerde: Moeder laat zien hoeveel hormooninjecties ze onderging voor haar dochter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*