Emotionele vader is dolgelukkig met zwangerschap van wonderbaby

sterilisatie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Jamie Wilson kan zijn ogen niet geloven als hij de positieve zwangerschapstest ziet van zijn vrouw. Ze is zwanger van een wonderkindje.

Onverwachts zwanger

Jamie en Beth wilden juist aan een nieuwe ronde van ivf-behandelingen beginnen, toen Beth zich niet lekker begon te voelen. Zonder Jamie in te lichten deed Beth twee zwangerschapstesten die haar voorgevoel bevestigden: ze was 4 weken zwanger! En dat terwijl ze voor hun eerste kindje 7 jaar ivf-behandelingen hadden moeten ondergaan.

Lees ook: Nederlandse man filmt reacties op zwangerschapsaankondiging.

Verrassing voor vader

Beth deed een van de testen in een doosje om haar man te verrassen. Ze vertelde hem niet wat er in het doosje zat. Jamie, die in de veronderstelling was dat het een cadeautje voor hun eerste kindje was, vraagt verbaasd waarom zijn vrouw begint te filmen. “Wat ben je aan het doen,” vraagt Jamie verwonderd. “Ik neem gewoon een selfie,” antwoord zijn vrouw Beth.

Vreugdetranen om wonderbaby

Als Jamie het doosje wat voor zijn neus staat, open begint te maken, zie je de vraagtekens in zijn ogen staan. “Wat is dit?” vraagt hij hardop, “ik snap het niet.” Dan dringt het opeens tot hem door: hij wordt weer vader! Met grote ogen kijkt hij zijn vrouw aan. Maar dan zie je hem weer twijfelen: ‘is het echt waar?’ Als hij weer naar zijn vrouw kijkt, weet hij het zeker. Tranen van blijdschap lopen over zijn wangen.

Bron: Mirror – Foto van zwangerschapstest via Shutterstock

Bekijk ook dit prachtige filmpje: mannen horen dat ze vader worden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*