Prachtig verhaal: lesbisch stel tegelijk zwanger

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Emily en Kate wilden dolgraag kinderen, maar dit ging moeilijker dan gedacht. Maar een wonder gebeurde en beide vrouwen raakten zwanger.

Lesbisch stel bevalt slechts 4 dagen na elkaar

Nadat het stel getrouwd was, gingen ze vrij snel op zoek naar vruchtbaarheidsklinieken. Na een gesprek vond dokter het verstandiger als Emily degene was die zwanger raakte. Zij is drie jaar jonger dan Kate, wat de risico’s verlaagd.

 lesbisch stel tegelijk zwanger

IVF-behandelingen

Ze vonden een geschikte donor en door middel van IVF probeerde Emily zwanger te raken. Maar helaas ging dit lastiger dan gedacht; na 6 maanden was dit nog steeds niet gelukt. Daarom besloot het stel dat ook Kate de behandelingen zou ondergaan.

Lees ook: Lesbisch stel deelt hele bijzondere zwangerschapsfoto’s

Tegelijk zwanger

Wat ze niet hadden verwacht, gebeurde toch. Beide vrouwen raakten tegelijk zwanger! “Het is fijn dat je samen zwanger bent en dus door dezelfde periode heen gaan.”, reageerde Kate. Het verschil tussen de zwangerschappen was maar drie weken. Emily beviel van hun eerste kindje en vier dagen daarna beviel ook Kate van een gezonde zoon.

Nog een kindje?

Ze gaven de jongetjes de namen Reid en Eddie. “Ik kan het niet vergelijken met andere zwangerschappen, maar ik vond dit een fantastische manier om zwanger te zijn.”, vertelt Emily. “Soms grap ik dat ik er nog eentje wil, maar dit is genoeg. We zijn zo een compleet gezin.” Het hele interview lees je hier:

Bron: New York Magazine

Foto twee zwangere buiken via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*