Emotionele foto’s laten de kracht van draagmoederschap zien

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Na een jaren van tragedie en pijn kregen Kate Austin-Rivas en Didier Rivas afgelopen januari het geschenk van hun leven: een dochtertje. En niet zomaar, maar via draagmoederschap! In een filmpje zette fotografe Ashley Marston foto’s achter elkaar van deze emotionele gebeurtenis.

Draagmoeder geeft ouders een groot geschenk: een dochtertje

Gestorven dochtertje door medisch tekortkomen

Kate en Didier hadden al heel wat achter de rug. Nu hun eerste dochtertje Elle kregen Kate en Didier na enkele miskramen opnieuw een dochter: Ireland. Maar door verkeerde beslissingen van het ziekenhuispersoneel tijdens de bevalling moesten Kate en Ireland vechten voor hun leven. Kate overleefde het, maar Ireland niet.

Draagmoeder biedt hulp aan

Kate en Didier vochten het ziekenhuis aan en plaatsten hun verhaal op social media. Dát was het moment dat Christine Hale om de hoek kwam kijken. “Ze wilde onze familie helpen. Dat was alles,” vertelt Kate op haar blog. Als moeder van drie wilde Christine Kate helpen, die door de medische complicaties van de afgelopen bevalling niet meer zwanger kon worden.

draagmoeder zwanger bevalling

Samen door de zwangerschap

Kate omschrijft het draagmoederschap zo: “Christine hield mijn hand en mijn ziel vast. Ze leidde me. We zorgden voor elkaar. Ze zorgde voor mijn waardevolle kleine baby. Haar lichaam deed wat de mijne niet kon. Samen vormde we een band, een connectie.”

Bevalling door draagmoeder

In januari van dit jaar werd Scarlett Ryan met een keizersnee geboren. Fotografe Ashley was erbij. Haar foto’s vertellen een bijzonder verhaal. “Alle bevallingsverhalen zijn bijzonder,” vertelt Ashley, “maar wanneer je getuige van blijdschap bent, het licht wat uit de duisternis komt, dat je dromen waar ziet worden waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk was… Dat is iets wat je nooit zult vergeten.”

Bekijk ook: Uniek geboortefilmpje: vader filmt bevalling met GoPro

Prachtige foto’s vertellen het verhaal vreugde in plaats van rauw

De foto’s zijn emotioneel, rauw en puur. Je ziet blijdschap de plaats innemen van de pijn van het verleden. Vreugde in plaats van rauw. Een prachtig gezicht!

draagmoeder bevalling

baby geboren

draagmoeder kijkt naar baby

Lees ook: Prachtige brief van een vader over zijn nog ongeboren dochtertje

vader wachten bevalling

vader hoort nieuws baby

mama komt naar buiten met baby

ouders met kindje

blij met babykindje

huilen om draagmoeder en baby

Bekijk ook: Ontroerend: onbekende vrouw biedt aan draagmoeder te zijn

vader met kindje

moeder met kindje

het ziekenhuis uit

ouder verliefd op baby

Foto’s: Ashley Marston. Bron: The Huffington Post

Lees ook: Deze moeder draagt het kind van haar tweelingzus

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*