Zwangere blogger Willemijn: “Ik heb er zin in, kom maar op met die bevalling!”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Nog een paar weekjes en Willemijn, die samen met Martine blogt op de superleuke blog 2WMN.nl, is uitgerekend. We interviewden haar over haar zwangerschap. “Het besef en meemaken dat er een mensje in je groeit, dat is heel bijzonder.”

Week 32 + 3 (2)Hoe ontdekte je dat je zwanger was?

Ik wilde heel graag zwanger worden en wist daardoor precies wanneer ik kon testen. Op zaterdagochtend ben ik heel vroeg uit bed gekropen en heb ik een test gedaan. Positief! Een super bijzonder moment.

Hoe is je zwangerschap verlopen?

Het begin was heel spannend, omdat ik drager ben van een erfelijke afwijking. Toen na 3 maanden zwangerschap bleek dat ons kindje de erfelijke afwijking niet heeft viel er een last van onze schouders. Sinds dien is het alleen maar genieten geweest. Ik voel me eigenlijk super goed, ook nu nog, met 35 weken zwangerschap. Natuurlijk heb ik af en toe wel kwaaltjes of is het wat zwaarder, maar ik heb niets te klagen!

Wat vind je leuk aan zwanger zijn?

Het besef en meemaken dat er een mensje in je groeit, dat is heel bijzonder. Ook is het natuurlijk heerlijk om kleertjes te kopen en het kamertje in te richten!

Wat vind je niet leuk en wat helpt je om daar doorheen te komen?

Oefenweeën en rugpijn kunnen soms heel vervelend zijn. Dan voel ik me echt niet lekker! Op tijd naar bed en rustig aan doen is dan het enige wat helpt.

Heb je nog cravings?

Hier was ik zo benieuwd naar, maar nee… Geen cravings! Wel meer honger haha!

Het eerste pakjeWat is het eerste dat je kocht toen je ontdekte dat je zwanger was?

Een wit boxpakje met grijze sterretjes, van Petit Bateau.

Heb je tips voor zwangere vrouwen?

Laat je niet gek maken door alle uitzetlijsten en adviezen die je om de oren geslingerd worden. Vertrouw op je eigen inzicht en instinct en volg je eigen gevoel!

Hoe zie je de bevalling voor je?

Als het voorspoedig gaat zou ik graag thuis blijven, lekker rustig en vertrouwd. En zo niet, dan gaan we gewoon naar het ziekenhuis. Ik kijk er niet tegenop. Ik heb er eerder zin in, kom maar op met die bevalling!

We interviewden nog veel meer bloggers over hun zwangerschap, check het hier.

Zijn er producten die je aanraadt?

Een lekkere huidolie om je lichaam mee in te smeren. Niet alleen je buik, maar ook je armen, benen en borsten. Tijdens mijn zwangerschap werd mijn huid af en toe heel droog dus toen was een fijne huidolie ideaal!

Hebben jullie al een naam gekozen en hoe ging dat?Foto 01-08-15 08 48 55

Ja , met 15 weken hadden we hem al. Mijn man opperde hem, hij ging op het lijstje en bleef uiteindelijk als laatste over.

Wat zijn 2 random facts over jezelf?

1. Ik had verwacht dat ik een control freak zou zijn tijdens de zwangerschap, maar eigenlijk valt dat reuze mee. Ik voel me heel relaxed en heb niet veel haast met alles zogenaamd in orde maken.

2. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik precies 35 weken zwanger van onze zoon. Nog 5 weken te gaan, super spannend!

Wat was je hoogtepunt van de afgelopen week?

De babyshower die mijn beste vriendin voor mij organiseerde. Het was ontzettend leuk en zo lief van d’r!

Lees ook: tips – hoe organiseer je een babyshower?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*