Verlanglijstje voor een jongetje van 1

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Onze baby werd een paar weken geleden een dreumes – oftewel: we vierden z’n eerste verjaardag. We gaven een leuk feestje in het park (check hier de toffe uitnodiging) en van tevoren maakten we een verlanglijstje. Hieronder zal ik opnoemen wat er allemaal op stond – wellicht kan het je inspireren als je zelf een lijstje mag maken of uitgenodigd bent op een feestje!

Kadootjes voor een jongetje dat 1 wordt

Als ik het lijstje zo bekijk, hebben we gewoon bijna alles gekregen. Superleuk!

PS. Ik was trouwens geïnspireerd door al deze leuke kado-opties voor een klein jochie, die jullie via Facebook hebben gegeven. Heb je zelf nog een aanvulling, laat het dan hieronder weten!

2 Comments

  1. 1

    Een grote houten regenboog van Grimms, houten blokken van de HEMA, het grote voorleesboek van Kikker en zijn vriendjes, voorleesboekje in allerlei soorten en maten, een houten camera ;-)

  2. 2

    Heel leuk inderdaad, veel van hout, dat is erg geschikt. Onze jongste hoopt in oktober 1 te worden. Hij is de 5de jongen in ons gezin. We proberen ook een lijstje samen te stellen, waarmee we niet nog meer babyspeelgoed krijgen. Dat is nog best een uitdaging, maar bij de 5de net zo leuk als bij onze eerste !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*