Hoe bereid je je voor op het vaderschap?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoe bereid je je voor op het vaderschap?

Only for Men geeft je vijf tips.

Sta jij binnenkort voor het belangrijkste, spannendste, zwaarste maar vooral mooiste moment van je leven: het vaderschap? Word jij binnenkort vader en heb je geen flauw idee wat er allemaal op je af gaat komen? Only for Men geeft jou vijf tips voor het aanstaande vaderschap.

Zodra jullie ontdekken dat je zwanger bent, gaat er van alles door je heen. Je wordt vader, er is straks een kindje wat naar jou opkijkt en je papa gaat noemen. Een enorme verantwoordelijkheid, waarbij jij je misschien nog wel eens afvraagt of je er wel helemaal aan toe bent en klaar voor bent. Met deze adviezen kun je zelfverzekerd het vaderschap tegemoet gaan!

Vraag vrienden mét kinderen om raad
‘Zie je wel dat ik in één keer raak kan schieten’. De meeste mannen doen natuurlijk stoer en nonchalant op het moment dat zij daadwerkelijk vader gaan worden. Maar dat is nergens voor nodig! Een vriend die zelf al vader is, weet alles van luiers, slabbers en boertjes. Hij zal het vast geen probleem vinden om jou de kneepjes van het vaderschap uit te leggen.

Ga een weekend weg met z’n tweeën
Nu kan het nog. Hoe fantastisch mooi en klein jullie hummel ook is, op het moment dat de kleine er is, komt je relatie aardig onder druk te staan. Geniet daarom nu nog even van de tijd die je met zijn tweeën door kan brengen en ga lekker samen op pad.

Hippe vader
De droom van iedere vader is dat zijn kind trots op hem is en tegen hem opkijkt. Om een hippe en stijlvolle vader te zijn is dit de gelegenheid om actie te ondernemen. Als de kleine er eenmaal is slokt deze namelijk alle tijd op. Dit is dan ook het moment om de nieuwe collectie bij Only for Men te gaan shoppen en hip met jouw baby voor de dag te komen. De gespecialiseerde modeadviseurs bij Only for Men staan voor jou klaar om samen met jou een nieuwe zomeroutfit uit te zoeken!

Neem de regie over
Het is eindelijk zo ver. Dit is het moment om thuis de regie over te kunnen nemen. Je vrouw kan niet meer helder nadenken door de pijn, vermoeidheid en emoties. Maak daarom een planning met wat er precies geregeld moet worden, voor, na en tijdens de bevalling. Probeer wat vaker thuis te zijn en wees lief voor je vrouw. De sportwedstrijden, hobby’s en feestjes moeten tijdelijk even uitgesteld worden.

Ontspanning
Als je na de bevalling vol adrenaline thuiskomt en alle beschuitjes met muisjes gesmeerd zijn, is het belangrijk dat niet alleen de moeder maar ook jij ontspant. Kies daarom vast de films en series die je nog moet kijken en leg het bier vast koud. Wanneer de kleine en je vrouw liggen te slapen is het jouw moment om ook even lekker te ontspannen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*