Dit is mijn zoons uitnodiging voor z’n eerste verjaardag!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Vorig jaar mocht ik elke maand een zwangerschapsupdate schrijven. Ik begon met vertellen dat ik zwanger was, onthulde of we een jongen of meisje kregen, en toen op 9 juni werd onze zoon Jaron geboren! Ik liet zijn geboortekaartje zien, en nu… nu zijn we alweer een jaar later en kan ik de uitnodiging voor z’n eerste verjaardag laten zien!

Er is alweer een jaar voorbij. Van een hulpeloos jochie dat (in ieder geval voor m’n gevoel) 23 uur per dag sliep, naar een knulletje dat nu het hele huis doorkruipt. Van een jongetje van 52 centimeter naar een lange vent van 80 centimeter en 10 kilo. Van schattige rompertjes in maat 56 naar schattige rompers in maat 80 :)

Een paar weken geleden ging ik aan de slag met zijn eerste verjaardag. I know, sommige mensen pakken groots uit met een cakesmashe, een verjaardag in thema met heel veel mensen, slingers en kado’s, en andere vieren het helemaal niet – zo’n kleintje krijgt er toch niets van mee. Zelf gaan we voor een tussenvariant – een verjaardag in het park, met opa’s, oma’s, ooms en tantes en een taartje :) Z’n uitnodiging maakte ik bij Fuif.nl – waar je toffe ontwerpen vindt die je zelf aan kunt passen. Ik vond een heel leuk design, voegde een paar foto’s toe en bestelde ze. De volgende dag waren ze in huis en kon ik de uitnodigingen versturen. Dit is ‘m…:

Dit kaartje kun je ook zelf bestellen, je vindt ‘m hier. Oh ja, nog een tip: je kunt ook zelf je uitnodiging ontwerpen, of… een geboortekaartje verbouwen. Die designs zijn namelijk ook vaak superleuk. Bekijk eens hierbenik.nl voor superleuke kaartjes.

Bekijk ook deze leuke cakesmash-foto’s!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*