Prachtige foto: meer dan 100 jaar tussen overgrootoma en kleinkind

baby foto oma

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Foto’s van een baby en zijn (overgroot)oma of -opa zijn altijd al prachtig om te zien. Maar het plaatje dat we vandaag tegenkwamen is wel heel erg bijzonder! Overgrootoma Rosa Camfield (101) werd op de foto gezet terwijl ze haar achterkleinkind Kaylee Rowland, van twee weekjes oud, vasthoudt.

Overgrootoma met baby

Moeder Sarah Hamm maakte de foto van haar dochtertje met het oudste lid van de familie. Het prachtige plaatje werd gedeeld op de Facebook van Life of Dad en er kwamen enorm veel reacties op.

baby en oma

Patrick Quinn van ‘Life of Dad’ vertelt aan de Huffington Post over de reacties van allerlei mensen onder de foto, waar meer dan 2 miljoen likes op kwamen: “Er kwamen meer dan 120 reacties van mensen die ook foto’s hadden met een enorm leeftijdsverschil. Het grootste verschil was zelfs 112 jaar! (Die foto zie je hieronder, red.). Mensen dachten aan alle dingen die deze vrouw heeft meegemaakt. Zo was bijvoorbeeld de vader van mijn oma de eerste in het dorp met een fiets!” Tom Riles van ‘Life of Dad’ voegt daar aan toe: “Moet je nagaan in wat voor compleet andere wereld de baby’s van nu opgroeien!”

Overgrootoma Rosa werd geboren op 13 juni 1913. Ze had een oudere broer. Rosa zelf heeft drie kinderen, vijf kleinkinderen en tien achterkleinkinderen. Ze woont momenteel bij haar oudste dochter Chandler.

112 jaar leeftijdsverschil:

baby leeftijd

Bron foto’s: Life of Dad

Bekijk ook deze prachtige foto’s van een baby die in de vruchtzak werd geboren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*