8x dingen die je moet doen voordat je baby 1 jaar wordt

dingne die je moet doen voordat je baby 1 jaar wordt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wordt jouw baby’tje bijna één jaar? Hieronder vind je een lijst met leuke activiteiten die moet je doen voordat baby’tje een dreumes wordt :)

Deze 8 dingen moet je doen voordat je baby 1 jaar wordt

Ga naar de dierentuin of kinderboerderij

Dit is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Je kindje is nog heel klein natuurlijk, maar op deze manier kun je dierengeluiden leren en doet het kindje veel nieuwe ervaringen op. Alle geluiden en dieren zijn fantastisch voor kleine kinderen.

Maak een herinneringendoos/fotoboek

Hoe leuk is het voor je kind om later de doos te openen met foto’s en andere herinneringen?! Koop een leuke doos of knutsel er zelf eentje in elkaar en stop daar foto’s, kaartjes en andere leuke herinneringen in voor later. Je kunt ook een leuk fotoboek maken van alle foto’s van het eerste jaar van jouw baby’tje.

Ga op vakantie met je baby

Wat is er nou heerlijker dan met je gezinnetje op vakantie gaan? Omdat je kindje nog zo klein is, is het makkelijker om hem of haar mee te nemen op vakantie. Maar daarnaast is het natuurlijk een superleuke ervaring om voor het eerst met het hele gezin op vakantie te gaan!

baby opeten moeders

Koop een leuk boekje waarin je uitspraken kunt schrijven

Je kindje zal binnenkort beginnen met het brabbelen van echte woordjes. Schaf een boekje aan waarin je de eerste woordjes en zinnen noteert. Zodra je kindje echte zinnen kan uitspreken, noteer je de grappigste uitspraken. Dit is heel erg leuk om na te lezen later!

Maak een fietstocht met je baby

Ga lekker een ritje maken op de fiets met je kindje. Zet het kinderzitje voorop je fiets en je bent klaar om te gaan. Het is heerlijk om samen te genieten van de buitenlucht.

Lees ook 10 tips om je peuter te laten praten

Ga samen met je partner op dates of op een vakantie

Na de geboorte ben je constant bezig met je baby’tje. Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt met z’n tweeën. Dit kan kunnen dates zijn, maar ook een vakantie.

Een uitje naar het zwembad

Kijk je kleintje eens genieten in het water. Koop een speciale band voor baby’s, zodat je kindje veilig in het water kan spetteren.

Maak van al deze activiteiten filmpjes en foto’s!

Vergeet niet om alle leuke activiteiten met je kleintje vast te leggen op foto’s en filmpjes. Dit is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je kind als hij of zij later groot is.

Lees ook 25 dingen om met je baby te doen zonder veel geld uit te geven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*