Onverwacht bezoek met een verrassing: je bent oma!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Eva Goeb was thuis, toen ze geklop op de deur hoorde. Haar zoon Danny en zijn vrouw Miranda stonden op de stoep. En alsof dat nog niet genoeg was, brachten ze ook hun dochtertje mee die ze 10 dagen daarvoor in het geheim geadopteerd hadden.

Adoptie van een dochtertje

Danny en Miranda Goeb waren al langer bezig met een adoptieproces, maar besloten dit hun vrienden en familie niet te vertellen. Miranda vertelt: “We wilden ons eigen hart en die van hen beschermen. (…) Toen de baby officieel bij ons geplaatst was om onze dochter te worden, besloten we dat dit niet het type nieuws was, om over de telefoon te vertellen.”

Lees ook: met opa en oma op de foto.

Emotionele reactie op het zien van kleindochter

Het koppel besloot een verrassingsbezoek aan hun moeder te brengen met de baby. Met een klop op de deur laten ze weten dat ze er zijn. Moeder Eva, die van niets weet, komt hen met open armen tegemoet. Als ze ziet dat Danny en Miranda een baby bij zich hebben, valt haar mond open! Tranen stromen over haar wangen terwijl ze op en neer springt van blijdschap. “Ik droomde dat het een meisje was,” roept ze naar haar partner. Een verrassing om nooit te vergeten!

Bron: WTHR

Lees ook: ge-wel-dig hoe deze opa op het zwangerschapsnieuws reageert!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*