Verrassing: je bent oma geworden!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het zou je maar gebeuren: je krijgt te horen dat je oma gaat worden en het volgende moment kun je je kleinkind al zien! Laura en Josh verrasten hun (schoon)moeder met het prachtige nieuws dat ze een adoptiedochter hadden gekregen.

Geadopteerde oma

Laura’s moeder, die zelf geadopteerd is, vertelde haar dochter altijd wat voor monumentaal cadeau het was om door adoptie in een stabiele omgeving op te groeien. Toen Laura en haar man Josh na lang lang proberen, geen kinderen bleken te kunnen krijgen, wilden ze dan ook graag adopteren.

Lang adoptieproces

Toen ze begonnen aan het adoptieproces hadden ze nog niet door hoe lang dit duurt. Ook voor de moeder van Laura duurde het proces erg lang, ze begon misschien nog wel meer naar het kind te verlangen dan Laura en Josh. Toen Laura en Josh uiteindelijk een adoptiekindje kregen, besloten ze haar op een speciale manier te verrassen.

Bekijk ook: fotoserie van emotionele eerste ontmoeting met adoptiedochter.

Rompertje

Laura en Josh vertrouwden de collega’s van hun (schoon)moeder toe dat ze haar voor moesten bereiden op een verrassingsbezoek van Laura en Josh. Oma stond dan ook klaar, zonder te weten wat er zou komen. Op het filmpje zie je dat Laura naar haar toe loopt en een cadeautje overhandigt. Bij het zien van het rompertje wat ze krijgt, springen de tranen van blijdschap in oma’s ogen. “Je hebt een baby?!” roept ze uit.adoptie oma

Emotionele ontmoeting met kleindochter

Maar de verrassing wordt nog groter als Josh om de hoek wacht met het meisje bij zich. Oma is zo emotioneel, dat ze niet meer kan blijven staan.

Bron: jumblejoy.com // Vrouw in headerfoto is niet de oma uit het verhaal.

Bekijk ook deze prachtige foto: Meer dan 100 jaar tussen overgrootoma en kleinkind.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*