YouTubers Sam en Nia kondigen opnieuw zwangerschap aan met filmpje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Twee maanden geleden deelde YouTuber Sam een filmpje waarop hij aan zijn vrouw Nia vertelde dat ze zwanger was. Het filmpje kreeg grote bekendheid, maar even later deelden Sam en Nia een filmpje waarin ze huilend vertelden dat ze een miskraam hadden gehad.  Maar nu, 2 maanden na de miskraam, is het stel opnieuw zwanger en weer leverden ze een leuk filmpje.

Bekijk de eerdere zwangerschapsaankondiging hier.

Broodje in de oven

In het nieuwe filmpje zie je hoe Sam en Nia hun moeders verrassen met een broodje in de oven. Het Engelse spreekwoord ‘having a bun in the oven’, wat in het Nederlands ‘een broodje in de oven hebben’ is, betekent dat je zwanger bent. De moeders worden één voor één gevraagd iets uit de oven te halen en kunnen hun ogen niet geloven als ze daar een broodje zien!

Spoorzoeken naar een verrassing

Hun dochtertje lieten Sam en Nia op een andere manier weten dat ze een broertje of zusje krijgt. Het meisje moest een spoor van babyspulletjes volgen tot ze bij haar moeder kwam. En die vertelde het grote nieuws: er zit een baby in haar buik!

Zwangerschap maakt veel goed

Het filmpje kwam voor het stel na een moeilijke periode, waarin ze niet alleen een miskraam kregen, maar waarbij Sam ook uit een conferentie van vloggers gezet werd, een tijd waar persoonlijke informatie het internet over ging en waarbij het Sam en Nia beschuldigd werden dat ze de vorige zwangerschapsaankondiging en miskraam in scène hadden gezet. De nieuwe zwangerschap maakt veel goed voor het stel. Het geluk straalt ervan af!

Bron: Hot Moms Club

Bekijk ook: gááf, deze zwangerschapsaankondiging!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*