Oma bevalt van eigen kleindochter

oma kleindochter

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Kelley McKissack en haar man Aaron wilden dolgraag kinderen, maar het lukte niet om zwanger te raken. Haar moeder bood aan om het kindje te dragen en werd oma van het kindje dat in haar buik was gegroeid!

Oma draagt eigen kleindochtertje

Kelley onderging drie jaar lang verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen. Een zware periode, waarin ze drie keer een miskraam kreeg. Het stel had een grote kinderwens, maar deze werd niet vervuld tot Tracey, de moeder van Kelley, aanbood om draagmoeder te worden.

Lees ook: deze vrouw draagt het kind van haar tweelingzus

Tracey was al in de overgang

De 53-jarige Tracey was zeven jaar geleden al in de overgang geraakt. Ze onderging verschillende medische behandelingen, zodat haar lichaam weer in staat was om een kindje te dragen. In april werd een bevruchte embryo in haar baarmoeder geplaatst, en met succes! Op 6 januari beviel ze van haar eigen kleindochter. Oma en kleindochter maken het beiden goed.

Een prachtige naam

Kelley en haar man vernoemen hun dochtertje Kelcey. Dit is een combinatie van haar eigen naam, Kelly, en die van haar moeder, Tracey. Het paar is dolgelukkig met hun gezonde dochtertje. Kelley reageerde ontroert: “Mijn moeder heeft me het grootste geschenk ooit gegeven.”

Lees ook: deze opa en oma kregen hun 100e kleinkind!

Foto van oma met baby door Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*